Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: arrested development Songtekst: tennessee

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: arrested development - tennessee ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tennessee? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van arrested development! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van arrested development en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tennessee .

Origineel

[Verse 1: Speech] Lord I've really been real stressed Down and out, losing ground Although I am Black and proud Problems got me pessimistic Brothers and sisters keep messin up Why does it have to be so damn tough I don't know where I can go To let these ghosts out of my skull My grandma's passed, my brother's gone I never at once felt so alone I know you're supposed to be my steering wheel Not just my spare tire (home) But Lord I ask you (home) To be my guiding force and truth (home) For some strange reason it had to be (home) He guided me to Tennessee (home) [Chorus] Take me to another place Take me to another land Make me forget all that hurts me Let me understand your plan [Verse Two] Lord it's obvious we got a relationship Talking to each other every night and day Although you're superior over me We talk to each other in a friendship way Then outta nowhere you tell me to break Outta the country and into more country Past Dyersburg into Ripley Where the ghost of childhood haunts me Walk the roads my forefathers walked Climbed the trees my forefathers hung from Ask those trees for all their wisdom They tell me my ears are so young (home) Go back to from whence you came (home) My family tree my family name (home) For some strange reason it had to be (home) He guided me to Tennessee (home) [Chorus] Take me to another place Take me to another land Make me forget all that hurts me Let me understand your plan [Interlude: Aerle Taree] Eshe, she went down to Holly Springs Rasadon and Baba, they went down to Peachtree Headliner, I challenge you to a game of horseshoes, a game of horseshoes [Verse 3: Speech] Now I see the importance of history Why my people be in the mess that they be Many journeys to freedom made in vain By brothers on the corner playing ghetto games I ask you Lord why you enlightened me Without the enlightment of all my folks He said cause I set myself on a quest for truth And he was there to quench my thirst But I am still thirsty The Lord allowed me to drink some more He said what I am searching for are The answers to all which are in front of me The ultimate truth started to get blurry For some strange reason it had to be It was all a dream about Tennessee [Chorus] Take me to another place Take me to another land Make me forget all that hurts me Let me understand your plan [Outro: Aerle Taree] Headliner, I won the game of horseshoes Now you owe me a watermelon Let's go climb trees and skip over rocks Do like they do below the border Speech's hair Don't it look like the roots of the tree that the ancestors were hung from But that's okay, get it cause he's down to Earth

 

Vertaling

[Verse 1: Speech] Lord I've really been stressed Down and out, losing ground Hoewel ik zwart ben en trots Problemen maken me pessimistisch Brothers and sisters keep messin up Waarom moet het zo verdomd moeilijk zijn Ik weet niet waar ik heen kan Om deze geesten uit mijn schedel te laten Mijn oma is overleden, mijn broer is weg Ik heb me nog nooit zo alleen gevoeld I know you're supposed to be my steering wheel Niet alleen mijn reservewiel (home) Maar Heer ik vraag U (thuis) Om mijn leidende kracht en waarheid te zijn (home) Om de een of andere vreemde reden moest het (home) Hij leidde me naar Tennessee (home) [refrein] Breng me naar een andere plaats Breng me naar een ander land Laat me alles vergeten wat me pijn doet Laat me uw plan begrijpen [Verse Twee] Heer het is duidelijk dat we een relatie hebben Elke dag en nacht met elkaar praten Hoewel je superieur bent over mij We praten met elkaar op een vriendschappelijke manier Then outta nowhere you tell me to break Outta the country and into more country Voorbij Dyersburg naar Ripley Waar de geest van de kindertijd me achtervolgt Loop over de wegen die mijn voorvaderen liepen. Klim in de bomen waar mijn voorvaderen aan hingen. Vraag die bomen naar al hun wijsheid Zij vertellen mij dat mijn oren nog zo jong zijn (thuis) Ga terug naar waar je vandaan kwam (thuis) Mijn stamboom mijn familienaam (thuis) Om een of andere vreemde reden moest het (thuis) zijn Hij leidde me naar Tennessee (thuis) [refrein] Breng me naar een andere plaats Breng me naar een ander land Laat me alles vergeten wat me pijn doet Laat me uw plan begrijpen [Interlude: Aerle Taree] Eshe, ze ging naar Holly Springs Rasadon en Baba, zij gingen naar Peachtree Headliner, I challenge you to a game of horseshoes, a game of horseshoes [Vers 3: Speech] Nu zie ik het belang van de geschiedenis Waarom mijn volk in de problemen zit Vele reizen naar vrijheid tevergeefs gemaakt Door broeders op de hoek die gettospelletjes spelen Ik vraag u Heer waarom u mij verlichtte zonder de verlichting van al mijn mensen Hij zei omdat ik mezelf op een zoektocht naar de waarheid zette En hij was er om mijn dorst te lessen Maar ik heb nog steeds dorst De Heer liet me nog wat meer drinken Hij zei dat waar ik naar op zoek ben De antwoorden op alles wat voor me ligt. De ultieme waarheid begon wazig te worden. Om een of andere vreemde reden moest het wel Het was allemaal een droom over Tennessee [refrein] Neem me mee naar een andere plek Breng me naar een ander land Laat me alles vergeten wat me pijn doet Laat me je plan begrijpen [Outro: Aerle Taree] Headliner, ik heb het hoefijzerspel gewonnen Nu ben je me een watermeloen schuldig Laten we in bomen klimmen en over rotsen springen Doe zoals ze doen onder de grens Speech's hair Lijkt het niet op de wortels van de boom waar de voorouders aan opgehangen zijn? Maar dat is oké, snap het want hij is op aarde