Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: arsis Songtekst: looking to nothing

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: arsis - looking to nothing ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van looking to nothing? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van arsis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van arsis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals looking to nothing .

Origineel

Why do I look to you? To redeem and fulfill To starve and deprive The whole of my will And yet I look to you One way to bring it down Listen, for these words are my way And yet I look to you Why do I look to you? In the wake of the turning hour To hold and sip Upon all that has soured And yet I look to you One way to bring it down Listen, for these words are my way

 

Vertaling

Waarom kijk ik naar jou? Om te verlossen en te vervullen Om te verhongeren en te ontnemen Het geheel van mijn wil En toch kijk ik naar jou Eén manier om het neer te halen Luister, want deze woorden zijn mijn weg En toch kijk ik naar jou Waarom kijk ik naar jou? In het kielzog van het keerpunt Om vast te houden en te nippen Op alles wat verzuurd is En toch kijk ik naar jou Een manier om het naar beneden te brengen Luister, want deze woorden zijn mijn weg