Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: art brut Songtekst: ignorance is bliss

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: art brut - ignorance is bliss ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ignorance is bliss? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van art brut! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van art brut en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ignorance is bliss .

Origineel

Ignorance is bliss I wanna see it written on cigarette packets Instead of "warning, these will kill you" I'm happier since I stopped reading the paper I'm happier since I stopped watching the news Ignorance is bliss It should be written on bottles of drink Instead of "look out, this'll kill you" I'm happier since I stopped reading the paper I'm happier since I stopped watching the news I'm happier since I stopped reading the papers I'm happier since I stopped watching the news I'm happier since I stopped reading the paper I'm happier since I stopped watching the news Ignorance is bliss Ignorance is bliss Ignorance is bliss Sweet dreams

 

Vertaling

Onwetendheid is een zegen Ik wil het geschreven zien op sigarettenpakjes In plaats van "waarschuwing, dit is dodelijk" Ik ben gelukkiger sinds ik de krant niet meer lees. Ik ben gelukkiger sinds ik niet meer naar het nieuws kijk Onwetendheid is een zegen Het zou op flessen drank geschreven moeten worden In plaats van "kijk uit, dit wordt je dood" Ik ben gelukkiger sinds ik de krant niet meer lees. Ik ben gelukkiger sinds ik niet meer naar het nieuws kijk. Ik ben gelukkiger sinds ik geen kranten meer lees. Ik ben gelukkiger sinds ik niet meer naar het nieuws kijk. Ik ben gelukkiger sinds ik de krant niet meer lees Ik ben gelukkiger sinds ik het nieuws niet meer zie Onwetendheid is een zegen Onwetendheid is zalig Onwetendheid is zalig Zoete dromen