Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: art brut Songtekst: rusted guns of milan

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: art brut - rusted guns of milan ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van rusted guns of milan? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van art brut! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van art brut en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals rusted guns of milan .

Origineel

I know I can I know I can I know I can I know I can I know I can I know I can I know I can I know I can It doesn't mean that I don't love you, one more try with me above you It's got nothing to do with anything I've had to drink It's more to do with the way I think Leave the light on, leave the light on, leave the light on for me Leave the light on, leave the light on, leave the light on for me I know I can I know I can I know I can I know I can I know I can I know I can I know I can I know I can I know I can I know I can I know I can I know I can I know I can I know I can I know I can I know I can I'm sorry, I'm so sorry, can I get you a cup of coffee? Don't tell your friends, don't tell your friends, I promise it won't ever happen again Leave the light on, leave the light on, leave the light on for me It's frustrating for you, well it's frustrating for me You're lying there and you're beautiful You're beautiful and of course I want to, why wouldn't I? It doesn't mean, I don't love you, one more try with me above you Leave the light on, leave the light on, leave the light on for me It's nothing to do with anything I've had to drink There's something wrong with the way I think I know I can, I know I can I'm fine when I am with my own hand Never use my Rusted gun of Milan

 

Vertaling

Ik weet dat ik het kan Ik weet dat ik het kan Ik weet dat ik het kan Ik weet dat ik het kan Ik weet dat ik het kan Ik weet dat ik het kan Ik weet dat ik het kan Ik weet dat ik het kan Het betekent niet dat ik niet van je hou, nog één keer proberen met mij boven je Het heeft niets te maken met wat ik heb gedronken Het heeft meer te maken met de manier waarop ik denk Laat het licht aan, laat het licht aan, laat het licht aan voor mij Laat het licht aan, laat het licht aan, laat het licht aan voor mij Ik weet dat ik het kan Ik weet dat ik het kan Ik weet dat ik het kan Ik weet dat ik het kan Ik weet dat ik het kan Ik weet dat ik het kan Ik weet dat ik het kan Ik weet dat ik het kan Ik weet dat ik het kan Ik weet dat ik het kan Ik weet dat ik het kan Ik weet dat ik het kan Ik weet dat ik het kan Ik weet dat ik het kan Ik weet dat ik het kan Ik weet dat ik het kan. Het spijt me, het spijt me zo, kan ik je een kop koffie aanbieden? Vertel het niet aan je vrienden, ik beloof dat het nooit meer zal gebeuren Laat het licht aan, laat het licht aan, laat het licht aan voor mij Het is frustrerend voor jou, nou het is frustrerend voor mij Je ligt daar en je bent mooi Je bent mooi en natuurlijk wil ik dat, waarom zou ik niet? Het betekent niet, dat ik niet van je hou, nog één keer proberen met mij boven je Laat het licht aan, laat het licht aan, laat het licht aan voor mij Het heeft niets te maken met wat ik gedronken heb Er is iets mis met de manier waarop ik denk Ik weet dat ik het kan, ik weet dat ik het kan Ik ben goed als ik met mijn eigen hand ben Gebruik nooit mijn verroeste geweer van Milaan