Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: art brut Songtekst: schwarzfahrer

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: art brut - schwarzfahrer ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van schwarzfahrer? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van art brut! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van art brut en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals schwarzfahrer .

Origineel

[Verse 1] I Hate my brain It always makes me Come back to the house again If the oven's on I'll let the house burn down Because if you call I'm always gonna come around [Chorus] Schwarzfahrer Schwarzfahrer Schwarzfahrer, Catch me if you can Schwarzfahrer, Ticket inspector man [Verse 2] Everyone's lookin' At the ticket machine Like it's the most complicated thing That they've ever seen People always Take too long And I have better things To spend my money on [Chorus] Schwarzfahrer Schwarzfahrer Schwarzfahrer, Catch me if you can Schwarzfahrer, Ticket inspector man [Verse 3] My wallet's Always light But that won't stop me From seeing you tonight So I step out Of the queue And onto the train That takes me to you I've not got A ticket to ride But pretty soon I'll be by your side

 

Vertaling

[Verse 1] I Hate my brain It always makes me Come back to the house again If the oven's on laat ik het huis afbranden Want als je belt kom ik altijd weer langs [refrein] Schwarzfahrer Schwarzfahrer Schwarzfahrer, Vang me als je kunt Schwarzfahrer, Ticket inspecteur man [Verse 2] Iedereen kijkt Naar de kaartjesautomaat Alsof het het meest ingewikkelde ding is That they've ever seen Mensen doen er altijd Duren te lang En ik heb betere dingen om mijn geld aan uit te geven [Chorus] Schwarzfahrer Schwarzfahrer Schwarzfahrer, Vang me als je kunt Schwarzfahrer, Ticket inspecteur man [Vers 3] Mijn portemonnee is Altijd licht But that won't stop me Om jou vanavond te zien Dus stap ik uit Uit de rij En op de trein die me naar jou brengt Ik heb geen Een kaartje om te rijden Maar vrij snel zal ik aan je zijde staan