Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: art of dying Songtekst: alone

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: art of dying - alone ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van alone? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van art of dying! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van art of dying en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals alone .

Origineel

Its got me on my head again. Close can be so misleading. Its hard enough to get to know yourself. Into words I cough my feelings. I dont know the half of it but, this I finally figured out: I used to think that being alone meant being by myself. Now I know, to truly be alone means being without you. Ignorance eats for free. Theres more questions than theres reason. Time smiles, forever laughing by. End is prey for the beginning. Lost track, forgot whos losing. A mouth opens up inside. I used to think that being alone meant being by myself. Now I know, to truly be alone means being without you. Its got me on my head again. Close can be so misleading. Its hard enough to get to know yourself.

 

Vertaling

Het heeft me weer op mijn hoofd. Sluiten kan zo misleidend zijn. Het is al moeilijk genoeg om jezelf te leren kennen. In woorden hoest ik mijn gevoelens. Ik weet de helft niet, maar dit kwam ik er eindelijk achter: Ik dacht altijd dat alleen zijn betekende dat ik alleen was. Nu weet ik dat echt alleen zijn betekent dat ik zonder jou ben. Onwetendheid eet gratis. Er zijn meer vragen dan de reden. De tijd lacht, altijd lachend. Einde is een prooi voor het begin. Uit het oog verloren, vergeten wie er verliest. Een mond gaat van binnen open. Ik dacht altijd dat alleen zijn betekende dat ik alleen was. Nu weet ik dat echt alleen zijn betekent dat ik zonder jou ben. Het heeft me weer op mijn hoofd. Sluiten kan zo misleidend zijn. Het is al moeilijk genoeg om jezelf te leren kennen.