Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: art of dying Songtekst: cages explicit

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: art of dying - cages explicit ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cages explicit? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van art of dying! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van art of dying en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cages explicit .

Origineel

IN THIS BODY THERE'S A HEART A HEART THAT'S BEATING I'M ALONE IN THE DARK I HATE THIS FEELING OH IN THIS BODY THERE'S A SOUL AND I KNOW IT'S SUFFOCATING I CAN'T TAKE ANY MORE, ANY MORE YOU CAN'T HOLD ME DOWN NO I'M BREAKING OUT BREAKING OUT OF THESE CAGES THEY NEVER LET ME GO RATTLING CAGES I GOTTA TAKE CONTROL THERE'S SO MUCH THAT I'VE LOST SO MUCH THAT I'VE WASTED IN THESE CAGES NOTHING GONNA STOP ME, STOP ME NOW NOTHING GONNA STOP ME IN THIS BODY THERE'S A RAGE THERE'S A RAGE IT'S UNFORGIVING I'M NO LONGER AFRAID FOR THE FIRST TIME YOU CAN'T HOLD ME DOWN NO I'M BREAKING OUT BREAKING OUT OF THESE CAGES THEY NEVER LET ME GO RATTLING CAGES I GOTTA TAKE CONTROL THERE'S SO MUCH THAT I'VE LOST SO MUCH THAT I'VE WASTED IN THESE CAGES NOTHING GONNA STOP ME, STOP ME NOW NOTHING GONNA STOP ME, STOP ME NOW NOTHING GONNA STOP ME, STOP ME NOW NOTHING GONNA STOP ME NOW, FUCK, OFF IN THIS BODY THERE'S A HEART A HEART THAT'S BREAKING BREAKING OUT OF THESE CAGES THEY NEVER LET ME GO RATTLING CAGES I GOTTA TAKE CONTROL THERE'S SO MUCH THAT I'VE LOST SO MUCH THAT I'VE WASTED IN THESE CAGES IN THESE CAGES THERE'S SO MUCH THAT I'VE LOST SO MUCH THAT I'VE WASTED IN THESE CAGES I'M BREAKING OUT YOU CAN'T STOP ME, STOP ME NOW, I'M BREAKING OUT YOU CAN'T STOP ME, STOP ME NOW YOU CAN'T STOP ME

 

Vertaling

IN DIT LICHAAM IS ER EEN HART EEN HART DAT KLOPT Ik ben alleen in het donker IK HAAT DIT GEVOEL OH IN DIT LICHAAM IS ER EEN ZIEL EN IK WEET DAT HET VERSTIKKELIJK IS IK KAN NIET MEER, MEER Je kunt me niet vasthouden NEE, ik breek uit DOORBRAKEN UIT DEZE Kooien ZIJ LATEN ME NOOIT GAAN Ratelende kooien IK MOET DE CONTROLE NEMEN ER IS ZO VEEL DAT IK VERLOREN Zo veel dat ik heb verspild IN DEZE Kooien NIETS GAAT ME STOPPEN, STOP ME NU NIETS GAAT ME STOPPEN IN DIT LICHAAM IS ER EEN Woede ER IS EEN RAGE DIE HET NIET GEEFT IK BEN DE EERSTE KEER NIET MEER BANG Je kunt me niet vasthouden NEE, ik breek uit DOORBRAKEN UIT DEZE Kooien ZIJ LATEN ME NOOIT GAAN Ratelende kooien IK MOET DE CONTROLE NEMEN ER IS ZO VEEL DAT IK VERLOREN Zo veel dat ik heb verspild IN DEZE Kooien NIETS GAAT ME STOPPEN, STOP ME NU NIETS GAAT ME STOPPEN, STOP ME NU NIETS GAAT ME STOPPEN, STOP ME NU NIETS GAAT ME NU STOPPEN, FUCK, UIT IN DIT LICHAAM IS ER EEN HART EEN HART DAT BREEKT DOORBRAKEN UIT DEZE Kooien ZIJ LATEN ME NOOIT GAAN Ratelende kooien IK MOET DE CONTROLE NEMEN ER IS ZO VEEL DAT IK VERLOREN Zo veel dat ik heb verspild IN DEZE Kooien IN DEZE Kooien ER IS ZO VEEL DAT IK VERLOREN DUS VEEL DAT IK IN DEZE Kooien HEEFT VERLOREN Ik ben aan het uitbreken JE KUNT ME NIET STOPPEN, STOP ME NU, IK GA UIT DE BUURT JE KUNT ME NIET STOPPEN, STOP ME NU JE KUNT MIJ NIET STOPPEN