Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: art of dying Songtekst: paradise

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: art of dying - paradise ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van paradise? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van art of dying! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van art of dying en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals paradise .

Origineel

IF THIS IS PARADISE I DON'T WANNA STAY CAUSE I DON'T THINK THAT IT COULD GET MUCH WORSE IN ANOTHER LIFE ON A BETTER DAY MAYBE I WOULD GET WHAT I DESERVE YOU'RE RIGHT IN FRONT OF ME WHY DON'T YOU EVER SEE THAT ALL I NEED IS JUST TO LET IT OUT WE'RE ON A CROWDED STREET YOU'RE STANDING NEXT TO ME HOW CAN I FEEL SO ALONE SO ALONE I'M BLEEDING ON THE INSIDE AND NO ONE EVEN KNOWS I'M BLEEDING ON THE INSIDE AND NO ONE EVEN KNOWS I, I DRINK MYSELF TO SLEEP SO I CAN GET SOME REST 'CAUSE I DON'T THINK THAT I COULD FACE THE DAY WITHOUT A KEY TO KEEP ALL MY BITTERNESS AND EVERY LITTLE SECRET LOCKED AWAY LOCKED AWAY I'M BLEEDING ON THE INSIDE AND NO ONE EVEN KNOWS I'M BLEEDING ON THE INSIDE AND NO ONE EVEN KNOWS NO ONE EVEN KNOWS NO ONE EVEN KNOWS I WISH THE RAIN WOULD WASH ME AWAY I WISH THE RAIN WOULD WASH ME AWAY IF THIS IS PARADISE I DON'T WANNA STAY IF THIS IS PARADISE I'M BLEEDING ON THE INSIDE AND NO ONE EVEN KNOWS I'M BLEEDING ON THE INSIDE AND NO ONE EVEN KNOWS I'M BLEEDING ON THE INSIDE AND NO ONE EVEN KNOWS I'M BLEEDING ON THE INSIDE AND NO ONE EVEN KNOWS NOBODY NO ONE EVEN KNOWS NOBODY NO ONE EVEN KNOWS NOBODY NO ONE EVEN KNOWS I'M BLEEDING ON THE INSIDE

 

Vertaling

ALS DIT PARADIJS IS, WIL IK NIET BLIJVEN Oorzaak Ik denk niet dat het nog veel erger kan worden IN EEN ANDER LEVEN OP EEN BETERE DAG MISSCHIEN KRIJG IK WAT IK VERDIEN JE BENT RECHT VOOR MIJ WAAROM ZIE JE NOOIT DAT IK ALLEEN NODIG HEB OM HET TE LATEN WE ZIJN OP EEN GEKRUISTE STRAAT JE BENT NAAST ME HOE KAN IK ZO ALLEEN VOELEN ZO ALLEEN Ik bloed aan de binnenkant en niemand weet het zelfs Ik bloed aan de binnenkant en niemand weet het zelfs Ik, ik drink mezelf om te slapen Dus ik kan wat rust krijgen 'OORZAAK DAT IK NIET DENK DAT IK DE DAG GEZIEN KAN ZIJN ZONDER SLEUTEL OM MIJN BITTERNITEIT TE HOUDEN EN ELK WEINIG GEHEIM VERGRENDELD OPGEBORGEN Ik bloed aan de binnenkant en niemand weet het zelfs Ik bloed aan de binnenkant en niemand weet het zelfs Niemand weet het zelfs Niemand weet het zelfs Ik wou dat de regen me weg zou wassen Ik wou dat de regen me weg zou wassen ALS DIT PARADIJS IS, WIL IK NIET BLIJVEN ALS DIT PARADIJS IS Ik bloed aan de binnenkant en niemand weet het zelfs Ik bloed aan de binnenkant en niemand weet het zelfs Ik bloed aan de binnenkant en niemand weet het zelfs Ik bloed aan de binnenkant en niemand weet het zelfs NIEMAND Niemand weet het zelfs NIEMAND Niemand weet het zelfs NIEMAND Niemand weet het zelfs Ik bloed aan de binnenkant