Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: art popular Songtekst: é o fim

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: art popular - é o fim ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van é o fim? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van art popular! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van art popular en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals é o fim .

Origineel

Eu não consigo entender. O que foi que eu fiz, pra você não me querer. Então o que eu vou fazer, eu quis acertar. Me diz onde foi que eu errei. Eu sei que existe um lugar. Prá gente se amar. Mas você não quer me atender e eu não consigo. Falar, você nunca está porque quis me deixar. . Você não olha pra mim. Você não liga mais pra mim. Você não pensa mais em mim. É o fim eu sei. . Eu não, não consigo entender. Qual a explicação pra você dizer que não, talvez. Alguém te encontrou, um antigo amor. Quem sabe uma nova paixão. Eu sei que existe um lugar, prá gente se amar. Mas você não quer me atender e eu não consigo falar,. Você nunca está porque quis me deixar. Você não olha...

 

Vertaling

Ik begrijp het niet. Wat heb ik gedaan, dat je me niet wilde. Dus wat moet ik doen, ik wilde het goed doen. Vertel me waar ik fout ging Ik weet dat er een plaats is Voor ons om van elkaar te houden. Maar je wilt me geen antwoord geven en dat kan ik niet. Praat, je bent er nooit omdat je me wilde verlaten... Je kijkt niet naar me. Je belt me niet meer. Je denkt niet meer aan me. Het is het einde, ik weet het... Ik begrijp het niet. Wat is de verklaring dat je nee zegt, misschien. Iemand heeft je gevonden, een oude liefde. Misschien een nieuwe passie. Ik weet dat er een plaats is voor ons om van elkaar te houden Maar je wilt me niet ontmoeten en ik kan niet praten. Je bent er nooit omdat je me wilde verlaten. Je ziet er niet...