Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: arthur brown Songtekst: nightmare

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: arthur brown - nightmare ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nightmare? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van arthur brown! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van arthur brown en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nightmare .

Origineel

Dynamic explosions in my brain. Shattered me to drops of rain. Falling from a yellow sky. Orange faces to an opened eye. Stop me. Hold me back as I jerk. Stop me. Voices from all those at work. Lips don't want tô criticize, you know. Eyes can never tell you lies. It's the words. Take that fire, bring me my brain. Let me love it higher. Why is it so cold out here? (So cold!). Let me in. The price of your entry is sin. Go away, then return. Know which face you have to turn. Eyes are glaring, voices flaring. Why?. Caught up deep inside, beneath my brain. Take my love and turn it to pain. Take my heart and tear it apart. Gonna burn in our desire. Why?. Why?

 

Vertaling

Dynamische explosies in mijn hersenen. Verbrijzelden me tot druppels regen. Vallend uit een gele lucht. Oranje gezichten naar een geopend oog. Hou me tegen. Hou me tegen als ik ruk. Hou me tegen. Stemmen van allen die aan het werk zijn. Lippen willen niet tô bekritiseren, weet je. Ogen kunnen je nooit leugens vertellen. Het zijn de woorden. Neem dat vuur, breng me mijn hersenen. Laat me het hoger houden. Waarom is het hier zo koud? (Zo koud!). Laat me binnen. De prijs voor uw binnenkomst is zonde. Ga weg en kom dan terug. Weet welk gezicht je moet keren. Ogen schitteren, stemmen flitsen. Waarom? Gevangen diep van binnen, onder mijn hersenen. Neem mijn liefde en verander het in pijn. Neem mijn hart en verscheur het. Ik ga branden in ons verlangen. Waarom? Waarom?