Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: arthur danni Songtekst: se você me der

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: arthur danni - se você me der ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van se você me der? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van arthur danni! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van arthur danni en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals se você me der .

Origineel

Se você me der, me der um pouco de carinho. Se você me der, eu quero bem devagarinho. Se você me der, me dar aquele bem safado. Se você me der, me dar um beijo apaixonado. E me bate um calor. Uma onda de amor. Ai que a gente se ama. Boto fogo no céu chupetinha no mel. Um amor bem sacana. Me faz sua presa vem me devorar. Você não me engana. Boto fogo no céu chupetinha no mel. Um amor bem sacana. Se você me der, vai vai vai. Se você me der, vai vai vai. Se você me der, amor quero mais. Se você me der, amar nunca é de mais

 

Vertaling

Als je me wat geeft, geef me dan wat genegenheid. Als je het aan mij geeft, wil ik het heel langzaam. Als je me geeft, geef me dan die hele stoute. Als je me geeft, geef me dan een passionele kus. En een warmte komt over me. Een golf van liefde. Als we van elkaar houden. Ik zal vuur maken in de lucht en op de honing zuigen. Een zeer ondeugende liefde. Maak me je prooi, kom en verslind me. Mij hou je niet voor de gek. Ik zal de hemel in brand steken. Een goede vieze liefde. Als je het aan mij geeft, ga ga ga ga. Als je het aan mij geeft, ga ga ga ga. Als je het aan mij geeft, wil ik meer liefde. Als je het aan mij geeft, liefde is nooit te veel