Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: artillery Songtekst: in the trash

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: artillery - in the trash ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van in the trash? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van artillery! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van artillery en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals in the trash .

Origineel

Born in the trash - it's the pain that I feel You men with power - can't you see that I'm real You call yourself civilized - treat me like a slave It feels like I carry - my own cross to the grave You leave me no chance - to live my own life You force me to live - my life by the knife And up there you sit - you've locked up your doors Chossin' my fate - in the name of the law I'm alive - but I'm not free I might as well be dead Life in the trash - beyond all compare Life in the trash - hope's not enough for me You fight wars with words - and act so polite But sill you decide - what is good and right But don't you forget - that time conquers all Usurers die - and empires fall

 

Vertaling

Geboren in de vuilnisbak - het is de pijn die ik voel Jullie mannen met macht - kunnen jullie niet zien dat ik echt ben Je noemt jezelf beschaafd - behandel me als een slaaf Het voelt alsof ik - mijn eigen kruis naar het graf draag Jullie laten me geen kans - om mijn eigen leven te leiden Je dwingt me te leven - mijn leven door het mes En daarboven zit je - je hebt je deuren op slot gedaan Mijn lot bepalen - in de naam van de wet Ik leef - maar ik ben niet vrij Ik kan net zo goed dood zijn Het leven in de prullenbak - buiten alle vergelijking Het leven in de prullenbak - hoop is niet genoeg voor mij Je vecht oorlogen uit met woorden - en gedraagt je zo beleefd Maar nog steeds beslis je - wat goed en juist is Maar vergeet niet - dat de tijd alles overwint Woekeraars sterven - en keizerrijken vallen