Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ary barroso Songtekst: não posso mais

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ary barroso - não posso mais ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van não posso mais? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ary barroso! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ary barroso en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals não posso mais .

Origineel

O carnaval é bom, meu bem. Não há nem pode haver igual. Sorrir, poupar. Saber amar. Só mesmo findo o carnaval. Ai, ó flor. Não sei brincar. Sem teu amor. Vou me matar. Vou me vingar de ti. Quero provar que tenho valor. Vou te deixar. Não posso mais. Sofrer por tua causa, ó flor. 2247. . Ficha técnica da faixa. Voz: Francisco Alves. Orquestra Pan Americana. [ Marcha carnavalesca - Intérprete Francisco Alves com Orquestra Simão Nacional - Parlophon 12.908B ]

 

Vertaling

Carnaval is goed, schatje. Er is en kan geen gelijke zijn. Glimlach, spaar. Weten hoe je lief moet hebben. Pas als carnaval voorbij is. Oh, bloem. Ik weet niet hoe ik moet spelen. Zonder jouw liefde. Ik ga mezelf vermoorden. Ik zal wraak op je nemen. Ik wil bewijzen dat ik het waard ben. Ik ga bij je weg. Ik kan het niet meer. Lijden vanwege jou, oh bloem. 2247. . . Technisch verslag van het spoor. Zang: Francisco Alves. Pan American Orchestra. [ Marcha carnavalesca - Francisco Alves vertolker met het Simão Nacional Orkest - Parlophon 12.908B ]