Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ary barroso Songtekst: ocultei

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ary barroso - ocultei ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ocultei? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ary barroso! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ary barroso en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ocultei .

Origineel

Ocultei. Um sentimento de morte. Temendo a sorte. Do grande amor que te dei. Procurei. Não perturbar nossa vida. Que era florida. Como, a princípio, sonhei. Hoje, porem,. Abri as portas do destino. Mandei andar o amor. Um mero clandestino. Encerrei, este episódio funesto. Agora, detesto. Aquele a quem mais amei. O meu ardente desejo. Que Deus me perdoe o pecado. É que outra mulher ao teu lado. Te mate na hora de um beijo. C-3298. . Ficha técnica da faixa. Voz: Elizete Cardoso. [ Samba canção - Intérprete Elizete Cardoso com Vero (Radamés Gnattali) e seu Conjunto - Continental 16.932A ]. [ Intérprete Ary Barroso (piano) - Odeon 13.759B ]. [Intérprete Maria Isabel com Orquestra - RCA Victor 80.1557B]

 

Vertaling

Ik heb het verstopt. Een gevoel van dood. Vrezend voor het lot Van de grote liefde die ik je gaf. Ik zocht Niet om ons leven te verstoren. Wat bloemig was. Zoals ik eerst droomde Vandaag, echter. Ik opende de deuren van het lot. Ik stuurde de liefde weg. Een gewone verstekeling. Ik heb deze noodlottige episode afgesloten. Nu haat ik het. Degene waar ik het meest van hield. Mijn vurig verlangen. Moge God mijn zonde vergeven. Is dat een andere vrouw aan je zijde Dood u in het uur van een kus. C-3298. . Technische fiche van het spoor. Stem: Elizete Cardoso. [ Samba Song - Tolk Elizete Cardoso met Vero (Radamés Gnattali) en zijn Conjunto - Continental 16.932A ]. [ Tolk Ary Barroso (piano) - Odeon 13.759B ]. Uitvoerder Maria Isabel met orkest - RCA Victor 80.1557B ].