Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ary barroso Songtekst: por especial favor

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ary barroso - por especial favor ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van por especial favor? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ary barroso! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ary barroso en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals por especial favor .

Origineel

Eu quero te pedir. Por especial favor. Si vens pra me iludir. Podes ficar com teu amor. Porque, meu bem. Eu até hoje não achei ninguém. Que me fizesse conhecer o amor. No que ele tem de mais embriagador. Prefiro viver assim. Viver sozinha. E esperar meu fim.. Talvez um dia, pode ser,. Quem sabe,. Minha amargura, então, se acabe. 65958. . Ficha técnica da faixa. Voz: Carmen Miranda. Os Diabos do Céu. [ Marcha carnavalesca - Victor 33.769A - Intérprete Carmen Miranda com Os Diabos do Céu ]

 

Vertaling

Ik wil je wat vragen. Voor een speciale gunst. Als je me komt bedriegen. Je mag je liefde houden. Omdat, baby. Ik heb tot vandaag nog niemand gevonden. die me de liefde kon doen kennen. Op zijn meest bedwelmend. Ik leef liever zo. Leef alleen. En wacht op mijn einde... Misschien op een dag, misschien. Wie weet. Mijn bitterheid zal dan over zijn. 65958. . Technisch verslag van het spoor. Stem: Carmen Miranda. De duivels in de lucht. [ Marcha carnavalesca - Victor 33.769A - Zangeres Carmen Miranda met Os Diabos do Céu ]