Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ary barroso Songtekst: volta, meu amor

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ary barroso - volta, meu amor ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van volta, meu amor? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ary barroso! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ary barroso en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals volta, meu amor .

Origineel

Eu jurei me conformar. Quando você tristonha me deixou, ô, ô. Mas agora a saudade me apertou. Volta para mim, meu bem. Sem você não sou ninguém. Sem você não sou ninguém. Ninguém. Meu coração não suporta mais. Vivo chorando de saudade. Volta, depressa, meu amor. Sem você não sou ninguém. Nem tenho felicidade. ----. OBS.: outra letra. ----. Chorei. Quando você me abandonou. Ô, ô, ô,. E não voltou. Ô, ô, ô,. E não voltou. Ao nosso lar. A mais bela roseira do jardim. Morreu. Ficou tudo assim. Sem cor, sem vida. Como eu. Volta, volta. Volta, meu amor. Volta depressa, por favor. Você me desprezou à toa. Volta que a vida. É pequena e muito boa

 

Vertaling

Ik heb gezworen me aan te passen. Toen je me verdrietig achterliet, oh, oh. Maar nu mis ik je zo erg. Kom terug naar mij, baby. Zonder jou ben ik niets. Zonder jou ben ik niemand. Ik ben niemand. Mijn hart kan het niet meer aan. Ik huil van verlangen. Kom terug, snel, mijn liefste. Zonder jou ben ik niemand. Ik heb ook geen geluk. ----. OPMERKING: Nog een brief. ----. Ik huilde. Toen je me verliet. Oh, oh, oh, oh. En kwam nooit meer terug. Oh, oh, oh, oh. En je kwam niet terug Naar ons huis. De mooiste rozenstruik in de tuin. Het is dood. Alles werd zo gelaten. Kleurloos, levenloos. Net als ik. Kom terug, kom terug. Kom terug, mijn liefste. Kom snel terug, alsjeblieft. Je hebt me voor niets geminacht. Kom terug dat leven. Is klein en zeer goed