Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ary barroso Songtekst: vou procurar outro bem

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ary barroso - vou procurar outro bem ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van vou procurar outro bem? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ary barroso! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ary barroso en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals vou procurar outro bem .

Origineel

A turma fica batendo na porta do meu barracão. E quer que eu entre no cordão…. Meu bem me diz que eu não vou. E quebra o meu violão…. Mas eu não posso passar sem o samba, não. Ela não sabe sambar. Só quer me dominar. Mas eu ou é cair no samba. Que gosta de meu carinho.

 

Vertaling

De bende blijft kloppen op de deur van mijn hut. En ze willen dat ik me aansluit bij het cordon .... Mijn liefde zegt me dat ik niet ga. En breek mijn gitaar.... Maar ik kan niet zonder de samba, nee. Ze weet niet hoe ze moet samba'en. Ze wil me gewoon domineren. Maar ik zal in de samba vallen. Ze houdt van mijn liefde.