Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: as cities burn Songtekst: the sickness of your memory

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: as cities burn - the sickness of your memory ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the sickness of your memory? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van as cities burn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van as cities burn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the sickness of your memory .

Origineel

how can I stop this stubborn heart from pumping blood to what's left of you in me can't you see that I'm growing weak and your memory's a leech the temperature of your voice fires my fever to keep me from the cold of losing you...I'm losing you but you look so beautiful in this hospital bed of what we said would never end and I know it's pitiful but this medicine says I'll never feel again but I'll still monitor your heart rate to calculate your health even when it's keeping me from sleeping because it's beating for someone else well, if bitter is all I can be, I'd rather not be at all

 

Vertaling

hoe kan ik dit koppige hart stoppen om bloed te pompen naar wat er van jou over is in mij kan je niet zien dat ik zwak word en je geheugen is een bloedzuiger de temperatuur van je stem vuurt mijn koorts aan om me voor de kou te behoeden van je te verliezen... ik verlies je maar je ziet er zo mooi uit in dit ziekenhuisbed van wat we zeiden dat nooit zou eindigen en ik weet dat het zielig is maar dit medicijn zegt dat ik nooit meer zal voelen maar ik zal nog steeds je hartslag in de gaten houden om je gezondheid te berekenen zelfs als het me uit mijn slaap houdt omdat het klopt voor iemand anders Als ik alleen maar bitter kan zijn, ben ik dat liever niet.