Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: as fast as Songtekst: florida sunshine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: as fast as - florida sunshine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van florida sunshine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van as fast as! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van as fast as en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals florida sunshine .

Origineel

You lick your fingers I'll wipe up the bottles that spilled I'll just get drunk and you just keep pop-popping your pills I've got my head in my hands and it's doomsday over nothing Keep your head up, keep your head up, keep your head up I'll lay you down in the Florida sunshine if you promise that you will I gladly gave you something for nothing But then you moved in for the kill Cause you are crazier than me Crazier than me And I'm crazy for you You keep on spending I'll just keep on paying you bills I've had enough and just ca-ca-can't get your fill I've got my head in my hands and it's doomsday over nothing Keep your head up, keep your head up, keep your head up I'll lay you down in the Florida sunshine if you promise that you will I gladly gave you something for nothing But then you moved in for the kill Cause you are crazier than me Crazier than me And I'm crazy for you Crazy for you I'll lay you down in the Florida sunshine if you promise that you will I gladly gave you something for nothing But then you moved in for the kill I'll lay you down in the Florida sunshine if you promise that you will I gladly gave you something for nothing But then you moved in for the kill Cause you are crazier than me Crazier than me And I'm crazy for you Crazy for you

 

Vertaling

Je likt je vingers af Ik veeg de flessen op die gemorst zijn. Ik word gewoon dronken en jij blijft gewoon je pillen slikken Ik heb mijn hoofd in mijn handen en het is doomsday over niets Hou je hoofd omhoog, hou je hoofd omhoog, hou je hoofd omhoog Ik leg je neer in de zon van Florida als jij belooft dat je dat doet Ik gaf je graag iets voor niets Maar toen ging je er voor Want je bent gekker dan ik Gekker dan ik En ik ben gek op jou Je blijft maar uitgeven Ik blijf gewoon je rekeningen betalen Ik heb er genoeg van en je kunt gewoon niet genoeg krijgen Ik heb mijn hoofd in mijn handen en het is doomsday over niets Hou je hoofd omhoog, hou je hoofd omhoog, hou je hoofd omhoog Ik leg je neer in de zon van Florida als jij belooft dat je dat doet Ik gaf je graag iets voor niets Maar toen ging je er voor Want je bent gekker dan ik Gekker dan ik En ik ben gek op jou Gek op jou Ik leg je neer in de zon van Florida als jij belooft dat je dat doet Ik gaf je graag iets voor niets Maar toen ging je er voor Ik leg je neer in de zon van Florida als je belooft dat je dat doet Ik gaf je graag iets voor niets Maar toen kwam je om te doden Want je bent gekker dan ik Gekker dan ik And I'm crazy for you Gek op jou