Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: As I Lay Dying Songtekst: Beneath the encasing of ashes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: As I Lay Dying - Beneath the encasing of ashes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Beneath the encasing of ashes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van As I Lay Dying! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter A van As I Lay Dying en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Beneath the encasing of ashes .

Origineel

Reach inside of me
Far beneath the encasing of ashes
Bleeding red
Still showing signs of life
Remove the darkness
Take me away
A stream of hope destroy this corrupted cell
Purification
(Leaving me desolate in the face of perfection)
Unable to hide
I am drawn to the fire
It is this pain that brings me likely do

 

Vertaling

Ik reik naar binnen
Ver onder het insluiten van de as
Rood bloedend
Laat nog steeds tekenen van leven zien
Verwijder de duisternis
Neem me weg
Een stroom van hoop vernietigt deze bedorven cel
Zuivering
(Laat me hulpeloos in het aangezicht van perfectie)
Niet in staat om mij te verstoppen
Word ik aangetrokken door het vuur
Het is deze pijn die me dit waarschijnlijk laat doen