Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: as i lay dying Songtekst: forever

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: as i lay dying - forever ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van forever? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van as i lay dying! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van as i lay dying en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals forever .

Origineel

Forever your eyes will hold the memory I saw your heart as it overtook me We tried so hard to understand and reason But in the one moment I gave my heart away The perfect breath where my mind lay beside me And all I knew is what had overtaken me With no explanation I am comforted by my inability to understand When I wake from this dream will you still be here? Will your smile still open my heart And leave me transparent?

 

Vertaling

Voor altijd zullen je ogen de herinnering vasthouden Ik zag je hart toen het me overviel We probeerden zo hard te begrijpen en te redeneren Maar op dat ene moment gaf ik mijn hart weg De perfecte ademhaling waar mijn geest naast me lag En alles wat ik wist was wat me had ingehaald Zonder verklaring Ik ben getroost door mijn onvermogen om te begrijpen Als ik wakker word uit deze droom, zal je er dan nog zijn? Zal je glimlach nog steeds mijn hart openen En me transparant achterlaten?