Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Asahia Songtekst: Dont Come Easy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Asahia - Dont Come Easy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Dont Come Easy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Asahia! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter A van Asahia en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Dont Come Easy .

Origineel

I can tell by your eyes you want more than this But can we be much more beyond these sheets? No, I don’t, don’t wanna mess with your head But my love, it’s hard to love again It don’t come easy and it don’t come cheap Been burned too many times to love easily Don’t mistake me, my love runs deep But it don’t come easy, it don’t come cheap No, not with me I used to move in fast to erase my past But it never works, no, it never lasts, no In my mind I gotta get things right Take it slow before I jump this time No, it don’t come easy, no, it don’t come cheap Been burned too many times to love easily Don’t mistake me, my love runs deep But it don’t come easy, it don’t come cheap No, not with me And if you think I’ve got a heart of stone You couldn’t be more wrong, oh… You might think I’ve been afraid too long Afraid of love But it don’t come easy Been burned too many times to love easily Don’t mistake me, my love runs deeps But it don’t come easy, it don’t come cheap No, not with me Oh… no, not with me Oh… don’t mistake me, my love runs deep But it don’t come easy, it don’t come cheap No, not with me

 

Vertaling

Ik kan door je ogen zeggen dat je meer wilt dan dit Maar kunnen we veel verder gaan dan deze lakens? Nee, ik wil het niet met je hoofd doen roteren Maar mijn liefde, het is moeilijk om weer te houden Het komt niet gemakkelijk en het komt niet goedkoop Te veel keer verbrand om gemakkelijk van te houden Mis me niet, mijn liefde loopt diep Maar het komt niet gemakkelijk, het komt niet goedkoop Nee, niet met mij Ik ging snel in om mijn verleden te wissen Maar het werkt nooit, nee, het duurt nooit, nee In mijn gedachten moet ik dingen goed krijgen Neem het langzaam voordat ik deze keer spring Nee, het komt niet gemakkelijk, nee, het komt niet goedkoop Te veel keer verbrand om gemakkelijk van te houden Mis me niet, mijn liefde loopt diep Maar het komt niet gemakkelijk, het komt niet goedkoop Nee, niet met mij En als je denkt dat ik een hart van steen heb Je kan niet meer fout zijn, oh ... Misschien denk je dat ik te lang ben bang geweest Bang voor de liefde Maar het komt niet gemakkelijk Te veel keer verbrand om gemakkelijk van te houden Mis me niet, mijn liefde loopt door Maar het komt niet gemakkelijk, het komt niet goedkoop Nee, niet met mij Oh ... nee, niet met mij Oh ... mis me niet, mijn liefde loopt diep Maar het komt niet gemakkelijk, het komt niet goedkoop Nee, niet met mij