Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ash Songtekst: dark and stormy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ash - dark and stormy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dark and stormy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ash! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ash en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dark and stormy .

Origineel

The morning's full of rain I listen to the murmur Of the breaking waves If you are afraid If you feel uncertain Honey let me change your mind On these summer days Your dark and stormy ways They captivate those who came before me I am captured by your gaze Drawn into the flames They leave no trace Of one thing I am certain I can't turn away I can't turn away Murder all goes back In which I don't envision Your face in my mind, no I am hypnotized I bite my lip wee Bueller Leaves me mesmerized, oh On these summer days Your dark and stormy ways They captivate those who came before me I am captured by your gaze Drawn into the flames They leave no trace Of one thing I am certain I can't turn away I can't turn away I can't turn away Woah Wo-oah Oh-oh Wo-oah On these summer days Your dark and stormy ways They captivate those who came before me I am captured by your gaze Drawn into the flames They leave no trace Of one thing I am certain I can't turn away I can't turn away I can't turn away I can't turn away I can't turn away I can't turn away I can't turn away Oooohhh Wo-oah Oooohhh Wo-oah Yeaaah Wo-oah Yeaaah Wo-oah Errrrrrrr

 

Vertaling

De ochtend is vol regen Ik luister naar het ruisen van de brekende golven Als je bang bent Als je je onzeker voelt Honing laat me je gedachten veranderen Op deze zomerse dagen Jouw donkere en stormachtige wegen Ze boeien degenen die voor mij kwamen Ik ben gevangen door jouw blik Getrokken in de vlammen Ze laten geen sporen achter Van één ding ben ik zeker Ik kan me niet afwenden Ik kan me niet afwenden Moord alles gaat terug Waarin ik me niet voorstel Jouw gezicht in mijn gedachten, nee Ik ben gehypnotiseerd I bite my lip wee Bueller Leaves me mesmerized, oh Op deze zomerse dagen Jouw donkere en stormachtige wegen Ze boeien degenen die voor mij kwamen Ik ben gevangen door uw blik Getrokken in de vlammen Ze laten geen sporen achter Van één ding ben ik zeker Ik kan me niet afwenden Ik kan me niet afkeren Ik kan me niet afwenden Woah Wo-oah Oh-oh Wo-oah Op deze zomerse dagen Jouw donkere en stormachtige wegen Ze boeien degenen die voor mij kwamen Ik ben gevangen door uw blik Getrokken in de vlammen Ze laten geen sporen achter Van één ding ben ik zeker Ik kan me niet afkeren Ik kan niet wegdraaien ik kan me niet afkeren Ik kan me niet afkeren ik kan me niet afkeren Ik kan niet wegdraaien I can't turn away Oooohhh Wo-oah Oooohhh Wo-oah Yeaaah Wo-oah Yeaaah Wo-oah Errrrrrrr