Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ash Songtekst: intense thing

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ash - intense thing ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van intense thing? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ash! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ash en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals intense thing .

Origineel

Now it's too late to be using my mind To reason with you would be far too kind It's all coming down like the dark on the town The cold stings my tearstained face So now it's all over , It's much too late to say 'Oh no' I try not to echo everyone's dream But they don't exist or so it seems They just like inside of me But it's too dark I can never ever see you And now it's all over, it's much too late to say 'Oh no' Oh, she looked so lovely, standing on her own, Oh, she looked so lovely, standing on her own, She looked at me as she closed the door A stare so cold, but what for? I fell in love as she crossed the floor, I need her now but she hated me more And now it's all over, it's much too late to say 'oh no' Oh, she looked so lovely, standing on her own, Oh, she looked so lovely, standing on her own,

 

Vertaling

Nu is het te laat om mijn verstand te gebruiken Met jou redeneren zou veel te vriendelijk zijn Het komt allemaal naar beneden als het donker op de stad De kou prikt in mijn met tranen besmeurd gezicht Dus nu is het allemaal voorbij, het is veel te laat om 'Oh nee' te zeggen Ik probeer niet ieders droom na te bootsen Maar ze bestaan niet of zo lijkt het Ze zijn net als binnen in mij Maar het is te donker ik kan je nooit meer zien En nu is het allemaal voorbij, het is veel te laat om 'Oh nee' te zeggen Oh, ze zag er zo mooi uit, staande op haar eigen, Oh, ze zag er zo mooi uit, toen ze alleen stond, Ze keek me aan toen ze de deur sloot Een blik zo koud, maar waarvoor? Ik werd verliefd toen ze de vloer overstak, Ik heb haar nu nodig, maar ze haatte me nog meer En nu is het allemaal voorbij, het is veel te laat om 'oh nee' te zeggen Oh, ze zag er zo mooi uit, staande op haar eigen, Oh, ze zag er zo mooi uit, staande op haar eigen,