Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ash Songtekst: pledging my love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ash - pledging my love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pledging my love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ash! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ash en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pledging my love .

Origineel

[Verse 1] Forever my darling Our love will be true Always and forever I’ll love just you Just promise me darling Your love in return May this fire in my soul dear Forever burn [Chorus] My heart’s at your command, dear To keep love and to hold Making you happy is my desire, dear Keeping you is my goal [Verse 2] I’ll forever love you The rest of my days I’ll never part from you And your loving ways [Instrumental] [Chorus] My heart’s at your command, dear To keep love and to hold Making you happy is my desire, dear Keeping you is my goal [Outro] I’ll forever love you For the rest of my days I’ll never part from you And your loving ways

 

Vertaling

[Verse 1] Voor altijd mijn lieveling Onze liefde zal waar zijn Altijd en eeuwig Ik zal alleen van jou houden Beloof me alleen, schat Jouw liefde terug Moge dit vuur in mijn ziel lieve Voor altijd branden [refrein] Mijn hart is tot uw beschikking, liefste Om lief te hebben en te houden Jou gelukkig maken is mijn verlangen, liefste Jou houden is mijn doel [Vers 2] Ik zal voor altijd van je houden De rest van mijn dagen Ik zal nooit van je scheiden En jouw liefdevolle manieren [Instrumental] [refrein] Mijn hart staat tot jouw beschikking, liefste Om lief te hebben en te houden Jou gelukkig maken is mijn verlangen, liefste Jou houden is mijn doel [Outro] ik zal voor altijd van je houden Voor de rest van mijn dagen zal ik nooit van je scheiden en je liefdevolle manieren