Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ashanti Songtekst: every lil’ thing

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ashanti - every lil’ thing ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van every lil’ thing? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ashanti! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ashanti en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals every lil’ thing .

Origineel

[Chorus] I want everything you got for me Every little thing you got for me I want everything you got for me Every little thing you got for me I want everything you got for me Every little thing you got for me I want everything you got for me Every little thing, every little thing, every little thing [Verse 1] Baby, from what you told me You can give every little thing And baby, from what you show me Instead of goin' out, you can bring the world to me See, I done had it all, had it all And now I'm looking for more, I'm looking for more So can you provide what's inside? Can your heart match mine and give me... [Chorus] I want everything you got for me Every little thing you got for me I want everything you got for me Every little thing you got for me I want everything you got for me Every little thing you got for me I want everything you got for me Every little thing, every little thing, every little thing [Verse 2] I'm just a girl that looks for Nothing else but the best and more And I don't think that I'll run 'Cause I just wanna find somebody I can give my all And all them other things, money, friends It's nice to see, but it ain't enough for me 'Cause I would want all of you And need you to love me too and give me... [Chorus] I want everything you got for me Every little thing you got for me I want everything you got for me Every little thing you got for me I want everything you got for me Every little thing you got for me I want everything you got for me Every little thing, every little thing, every little thing [Bridge 1] I ain't talking 'bout your money, baby I ain't talking 'bout your cars and things And I'm talking 'bout the love and things And how you even make me say your name I ain't talking 'bout your money, baby I ain't talking 'bout your cars and things And I'm talking 'bout the love and things And how you even make me say your name [Chorus] I want everything you got for me Every little thing you got for me I want everything you got for me Every little thing you got for me I want everything you got for me Every little thing you got for me I want everything you got for me Every little thing, every little thing, every little thing [Bridge 2] Can you give it to me, can you give it to me? Can you give it to me, can you give it to me? Can you give it to me, can you give it to me? Can you give it to me, can you give it to me? [Chorus] I want everything you got for me Every little thing you got for me I want everything you got for me Every little thing you got for me I want everything you got for me Every little thing you got for me I want everything you got for me Every little thing, every little thing, every little thing

 

Vertaling

[refrein] Ik wil alles wat je voor me hebt Elk klein ding dat je voor me hebt Ik wil alles wat je voor me hebt Alles wat je voor me hebt Ik wil alles wat je voor me hebt Alles wat je voor me hebt Ik wil alles wat je voor me hebt Elk klein ding, elk klein ding, elk klein ding [Verse 1] Baby, van wat je me vertelde You can give every little thing En schat, van wat je me laat zien In plaats van uit te gaan, kan je de wereld naar mij brengen See, I done had it all, had it all And now I'm looking for more, I'm looking for more Dus kun jij geven wat er in je zit? Kan jouw hart de mijne evenaren en mij geven... [refrein] Ik wil alles wat je voor me hebt Elk klein ding dat je voor me hebt Ik wil alles wat je voor me hebt Alles wat je voor me hebt Ik wil alles wat je voor me hebt Alles wat je voor me hebt Ik wil alles wat je voor me hebt Elk klein ding, elk klein ding, elk klein ding [Verse 2] I'm just a girl that looks for Niets anders dan het beste en meer And I don't think that I'll run 'Cause I just wanna find somebody I can give my all En al die andere dingen, geld, vrienden Het is leuk om te zien, maar het is niet genoeg voor mij Want ik zou alles van jou willen En je moet ook van me houden en me geven... [refrein] Ik wil alles wat je voor me hebt Elk klein ding dat je voor me hebt Ik wil alles wat je voor me hebt Alles wat je voor me hebt Ik wil alles wat je voor me hebt Alles wat je voor me hebt Ik wil alles wat je voor me hebt Elk klein ding, elk klein ding, elk klein ding [Bridge 1] Ik heb het niet over je geld, schatje Ik heb het niet over je auto's en zo En ik heb het over de liefde en zo En hoe je me zelfs je naam laat zeggen Ik heb het niet over je geld, schatje Ik heb het niet over je auto's en zo En ik heb het over de liefde en de dingen En hoe je me zelfs je naam laat zeggen [Chorus] Ik wil alles wat je voor me hebt Alles wat je voor me hebt Ik wil alles wat je voor me hebt Elk klein ding dat je voor mij hebt Ik wil alles wat je voor me hebt Alles wat je voor me hebt Ik wil alles wat je voor me hebt Every little thing, every little thing, every little thing [Bridge 2] Kun je het aan mij geven, kun je het aan mij geven? Kun je het aan mij geven, kun je het aan mij geven? Kun je het aan mij geven, kun je het aan mij geven? Kun je het aan mij geven, kun je het aan mij geven? [Chorus] Ik wil alles wat je voor me hebt Every little thing you got for me Ik wil alles wat je voor me hebt Every little thing you got for me Ik wil alles wat je voor me hebt Every little thing you got for me I want everything you got for me Every little thing, every little thing, every little thing