Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ashanti Songtekst: my own

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ashanti - my own ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my own? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ashanti! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ashanti en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my own .

Origineel

CHORUS. BABY YOURE MY OWN YOU KNOW THAT I WANT YOU IN MY OWN BABY I LOVE YOU I LOVE YOU VERSE 1. YOU KNOW THAT I WANT YOU AND BABY COME ON WITH ME I ALWAYS THINK ABOUT WHAT YOU MEAN ILL BE WITH YOU WHEREEVER YOU NEED YEAH. CHORUS 2x. VERSE 2. EVERY TIME YOU HUG ON ME I WANNA GIVE YOU ALL OF ME BUT YOU KNOW I CANT 'cause IM WITH HIM BUT YOU KNOW YOU ARE MY OWN 'cause YEARS AGO I WAS YOURS.

 

Vertaling

CHORUS. BABY YOURE MY OWN DAT WEET JE I WANT YOU IN MY OWN BABY IK HOU VAN JE I LOVE YOU VERSE 1. YOU KNOW THAT I WANT YOU AND BABY COME ON WITH ME I ALWAYS THINK ABOUT WHAT YOU MEAN ILL BE WITH YOU WHEREEVER YOU NEED YEAH. CHORUS 2x. VERSE 2. EVERY TIME YOU HUG ON ME I WANNA GIVE YOU ALL OF ME BUT YOU KNOW I CANT 'cause IM WITH HIM BUT YOU KNOW YOU ARE MY OWN omdat ik jaren geleden van jou was.