Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ashanti Songtekst: pretty little flower (feat. j star)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ashanti - pretty little flower (feat. j star) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pretty little flower (feat. j star)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ashanti! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ashanti en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pretty little flower (feat. j star) .

Origineel

I'm a pretty little flower baby, babe. Ya gotta, gotta be fragile with me, with me. I'm a pretty little flower baby. Don't crush me baby, don't hurt me baby, babe. Can you be my dream come true. It's been a long time that I been waitin' for you. I never wanted to care. Now I found someone that I wanna be my teddy bear. So I can squeeze you when I want. And you can hold me all night long. You're everything I want, you're everything I need. But ya can't take advantage of me. I wanna be your rose in a glass, treat me like a princess. I wanna be your rose in a glass, don't break me to pieces. I wanna be your rose in a glass, treat me like a princess. I wanna be your rose in a glass, don't break me to pieces. I'm a pretty little flower baby, babe. Ya gotta, gotta be fragile with me, with me. I'm a pretty little flower baby. Don't crush me baby, don't hurt me baby, babe. I'm a pretty little flower baby, babe. Ya gotta, gotta be fragile with me, with me. I'm a pretty little flower baby. Don't crush me baby, don't hurt me baby, babe. I wanna run away with you. I gotta know if you feel the way I do. Ever since that day in June. Your first kiss left me speechless. I wanna know if this is right. And that we'll never have to fight. You're everything I want, you're everything I need. But just don't take advantage of me. I wanna be your rose in a glass, treat me like a princess. I wanna be your rose in a glass, don't break me to pieces. I wanna be your rose in a glass, treat me like a princess. I wanna be your rose in a glass, don't break me to pieces. I'm a pretty little flower baby, babe. Ya gotta, gotta be fragile with me, with me. I'm a pretty little flower baby. Don't crush me baby, don't hurt me baby, babe. I'm a pretty little flower baby, babe. Ya gotta, gotta be fragile with me, with me. I'm a pretty little flower baby. Don't crush me baby, don't hurt me baby, babe. I can see that you a pretty little flower little mama. So you ain't gotta worry 'bout the fussing and the drama. Have no fear cuz the gardener's here, be prepared. I'm 'bout to make all you're troubles disappear, yeah. I be ya teddy bear, ooh I'm here to cuddle with you. I set ya bubble bath and soak in the bubbles with you. Give you a kiss, that'll set the mood for you baby. Whatever you like just to show I love you bay. I know you fragile so I gotta handle you with care. And when we far apart, baby I can feel you near. Our love is strong like a dynasty we keep on building on. And if ya pettles cold, girl I'm here to keep 'um warm. I'm a pretty little flower baby, babe. Ya gotta, gotta be fragile with me, with me. I'm a pretty little flower baby. Don't crush me baby, don't hurt me baby, babe. I'm a pretty little flower baby, babe. Ya gotta, gotta be fragile with me, with me. I'm a pretty little flower baby. Don't crush me baby, don't hurt me baby, babe. I'm a pretty little flower baby, babe. Ya gotta, gotta be fragile with me, with me. I'm a pretty little flower baby. Don't crush me baby, don't hurt me baby, babe. I'm a pretty little flower baby, babe. Ya gotta, gotta be fragile with me, with me. I'm a pretty little flower baby. Don't crush me baby, don't hurt me baby, babe

 

Vertaling

Ik ben een mooie kleine bloemen baby, schat. Je moet, je moet kwetsbaar zijn met mij, met mij. Ik ben een mooie kleine bloemen baby. Verpletter me niet schatje, doe me geen pijn schatje, schatje. Kun jij mijn droom zijn die uitkomt. Het is al een lange tijd dat ik op je wacht. Ik wilde nooit om je geven. Nu heb ik iemand gevonden die ik als mijn teddybeer wil. Zodat ik je kan knijpen wanneer ik wil. En je kunt me de hele nacht vasthouden. Je bent alles wat ik wil, je bent alles wat ik nodig heb. Maar je mag geen misbruik van me maken. Ik wil je roos in een glas zijn, behandel me als een prinses. Ik wil je roos in een glas zijn, breek me niet in stukken. Ik wil je roos in een glas zijn, behandel me als een prinses. Ik wil je roos in een glas zijn, breek me niet in stukken. Ik ben een mooie kleine bloemen baby, schat. Je moet, je moet breekbaar zijn met mij, met mij. Ik ben een mooie kleine bloemen baby. Verpletter me niet baby, doe me geen pijn baby, babe. Ik ben een mooie kleine bloemen baby, schat. Je moet, je moet breekbaar zijn met mij, met mij. Ik ben een mooie kleine bloemen baby. Verpletter me niet schatje, doe me geen pijn schatje, schat. Ik wil met je weglopen. Ik moet weten of jij hetzelfde voelt als ik. Sinds die dag in juni. Je eerste kus liet me sprakeloos. Ik wil weten of dit goed is. En dat we nooit ruzie hoeven te maken. Je bent alles wat ik wil, je bent alles wat ik nodig heb. Maar maak geen misbruik van me. Ik wil je roos in een glas zijn, behandel me als een prinses. Ik wil je roos in een glas zijn, breek me niet in stukken. Ik wil je roos in een glas zijn, behandel me als een prinses. Ik wil je roos in een glas zijn, breek me niet in stukken. Ik ben een mooie kleine bloemen baby, schat. Je moet, je moet breekbaar zijn met mij, met mij. Ik ben een mooie kleine bloemen baby. Verpletter me niet baby, doe me geen pijn baby, babe. Ik ben een mooie kleine bloemen baby, schat. Je moet, je moet breekbaar zijn met mij, met mij. Ik ben een mooie kleine bloemen baby. Verpletter me niet schatje, doe me geen pijn schatje, schat. Ik kan zien dat je een mooie kleine bloem bent, kleine mama. Dus je hoeft je geen zorgen te maken over het gedoe en het drama. Wees niet bang, want de tuinman is hier, wees voorbereid. Ik ben van plan om al je problemen te laten verdwijnen, ja. Ik ben je teddybeer, ooh ik ben hier om met je te knuffelen. I set ya bubble bath and soak in the bubbles with you. Geef je een kus, dat zal de stemming voor je baby. Wat je maar wilt, gewoon om te laten zien dat ik van je hou. Ik weet dat je kwetsbaar bent dus ik moet voorzichtig met je zijn. En als we ver uit elkaar zijn, baby ik kan je dichtbij voelen. Onze liefde is sterk als een dynastie die we blijven bouwen. En als je het koud hebt, meisje, ben ik er om je warm te houden. Ik ben een mooie kleine bloemen baby, babe. Je moet, je moet breekbaar zijn met mij, met mij. Ik ben een mooie kleine bloemen baby. Verpletter me niet baby, doe me geen pijn baby, babe. Ik ben een mooie kleine bloemen baby, schat. Je moet, je moet breekbaar zijn met mij, met mij. Ik ben een mooie kleine bloemen baby. Verpletter me niet schatje, doe me geen pijn schatje, schat. Ik ben een mooie kleine bloemen baby, schat. Je moet, je moet breekbaar zijn met mij, met mij. Ik ben een mooie kleine bloemen baby. Verpletter me niet schatje, doe me geen pijn schatje, schat. Ik ben een mooie kleine bloemen baby, schat. Je moet, je moet breekbaar zijn met mij, met mij. Ik ben een mooie kleine bloemen baby. Verpletter me niet schatje, doe me geen pijn schatje, schat