Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Ashanti Songtekst: Thank You

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Ashanti - Thank You ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Thank You? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Ashanti! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter A van Ashanti en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Thank You .

Origineel

I just wanna say
That I'm thankfull for havin' you
In my life
I wanna say thank you
I wanna say
I wanna say thank you
4 being in my life
I wanna say thank you
And I miss you
And I wish you were here with me
Saying thank you and I love you
4 being in my life
I don't know
I don't know
I don't know
What I would do if I didn't have you in my life
In my life
I wanna say thank you, I love you and I miss you
I just wanna say thank you I love you and I miss you

 

Vertaling

Ik wil enkel zeggen
Dat ik dankbaar ben om je te hebben
In mijn leven
Ik wil dank je zeggen
Ik wil zeggen
Ik wil dank je zeggen
Omdat je in mijn leven bent
Ik wil dank je zeggen
En ik mis je
En ik wens dat je hier bent bij me
Dank je zeggend en ik ik hou van jou
Omdat je in mijn leven bent
Ik weet niet
Ik weet niet
Ik weet niet
Wat ik zou doen als ik je niet in mijn leven heb
In mijn leven
Ik wil dank je zeggen, ik hou van jou en ik mis je
Ik wil gewoon dank je zeggen, ik hou van jou en ik mis je