Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ashford simpson Songtekst: top of the stairs

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ashford simpson - top of the stairs ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van top of the stairs? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ashford simpson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ashford simpson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals top of the stairs .

Origineel

I'm insisting that you listen, try and understand I was wrong without reason in my demands Can you ever forgive the way I behaved Don't worry about it, baby I know just how this love can be saved Take me up To the top of the stairs We'll get lost In the darkness waiting there I'm depending on your wisdom to reconsider Wounded pride held me captive, but I can deliver You don't have to talk no more It goes without saying Then I'm just gonna lock the door Pretend it was a game we were playing Take me up To the top of the stairs We'll get lost In the darkness waiting there I pretend I'm busy as if you didn't know When I'm out of your arms, there's no place to go It's a negative reaction, now it's clear to us But from now on, but from now on We're gonna stick to the feelings we trust Take me up To the top of the stairs We'll get lost In the darkness waiting Take me up To the top of the stairs We'll get lost In the darkness waiting there Let's forget all our cares and climb the stairs Let's climb the stairs Take me up To the top of the stairs We'll get lost In the darkness waiting Take me up To the top of the stairs We'll get lost In the darkness waiting there

 

Vertaling

Ik sta erop dat je luistert, probeert en begrijpt Ik was fout zonder reden in mijn eisen Kun je me ooit vergeven hoe ik me gedragen heb? Maak je daar geen zorgen over, schat Ik weet precies hoe deze liefde gered kan worden Neem me mee naar boven. Naar de top van de trap We zullen verdwalen In de duisternis die daar wacht Ik vertrouw op jouw wijsheid om te heroverwegen Gekwetste trots hield me gevangen, maar ik kan bevrijden Je hoeft niet meer te praten Het spreekt voor zich Dan doe ik de deur op slot. Doen alsof het een spel was dat we speelden Neem me mee naar boven. Naar de top van de trap. We zullen verdwalen In de duisternis die daar wacht Ik doe alsof ik het druk heb, alsof je het niet weet Als ik uit je armen ben, is er geen plek om heen te gaan Het is een negatieve reactie, nu is het ons duidelijk Maar van nu af aan, maar van nu af aan Blijven we bij de gevoelens die we vertrouwen Neem me mee naar boven. Naar de top van de trap We zullen verdwalen In de duisternis wachten Neem me mee naar boven Naar de top van de trap We zullen verdwalen In de duisternis die daar wacht Laten we al onze zorgen vergeten en de trap beklimmen Laten we de trap opgaan Neem me mee naar boven Naar de top van de trap We zullen verdwalen In de duisternis wachten Neem me mee naar boven Naar de top van de trap We zullen verdwalen In de duisternis die daar wacht