Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ashley tisdale Songtekst: headstrong

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ashley tisdale - headstrong ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van headstrong? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ashley tisdale! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ashley tisdale en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals headstrong .

Origineel

I'm a straight-up kind of girl, I am. I'm a talented like, is I am. That is just the kind of girl I am. Head up, hands up. Tell me. You're a handy kind of boy, you are. You're the talented kind of boy, you are. This is just kind of boy you are. Head up, hands up. He's a headstrong, crazy days. When your mind's made up, and the music plays. Headstrong. Can you feel the beat?. Meltdown. Can you feel the heat?. Meltdown. It's not a crush. In a hot, hot room, we're in a rush. Headstrong. Can you feel the beat?. Meltdown. Can you feel the heat?. Gonna feel alive tonight, I am. I'm a positive kind of girl, I am. Leave my troubles behind tonight, I am. Stand up, get up. Tell me. Are you gonna be down with me, you are?. You are coming along with me, you are?. Cause it's just the kind of guy, you are. Stand up, get up. He's a headstrong, crazy days. When your mind's made up, and the music plays. Headstrong. Can you feel the beat?. Meltdown. Can you feel the heat?. Meltdown. It's not a crush. In a hot, hot room, we're in a rush. Headstrong. Can you feel the beat?. Meltdown. Can you feel the heat?. Headstrong. Meltdown. Headstrong. Meltdown. I want to know you. I want to show you. I've got the stuff now. Didn't you get to know?. Get to the rhythmn. Make my decisions. These are the days we're living. Loving. Feel alive. Feel so alive. Gonna feel alive tonight, we are. We are stepping into the light, we are. Leave our troubles behind tonight, we are. Stand up, get up. He's a headstrong, crazy days. When your mind's made up, and the music plays. Headstrong. Can you feel the beat?. Meltdown. Can you feel the heat?. Meltdown. It's not a crush. In a hot, hot room, we're in a rush. Headstrong. Can you feel the beat?. Meltdown. Can you feel the heat?. Headstrong. Meltdown. Headstrong. (Headstrong, can you feel the beat?). Meltdown. (Meltdown, can you feel the heat?). Headstrong. Meltdown. Headstrong. (Headstrong, can you feel the beat?). Meltdown. (Meltdown, can you feel the heat?)

 

Vertaling

Ik ben een rechttoe rechtaan soort meisje, dat ben ik. Ik ben een getalenteerde als, ben ik. Dat is gewoon het soort meisje dat ik ben. Hoofd omhoog, handen omhoog. Zeg het me. Je bent een handig soort jongen, dat ben je. Jij bent het getalenteerde soort jongen, dat ben je. Dit is precies het soort jongen dat je bent. Hoofd omhoog, handen omhoog. Hij is een eigenwijze, gekke dag. Wanneer je gedachten zijn verzonnen, en de muziek speelt. Eigenwijs. Kun je de beat voelen? Meltdown. Voel je de warmte? Meltdown. Het is geen verliefdheid. In een hete, hete kamer, zijn we gehaast. Eigenwijs. Voel je de beat? Meltdown. Voel je de warmte? Ik ga me vanavond levend voelen, echt waar. Ik ben een positief meisje, dat ben ik. Vanavond laat ik mijn problemen achter me. Sta op, sta op. Zeg het me. Ga je met me mee, ja? Kom je met me mee, ja ? Want dat is precies het soort kerel dat je bent. Sta op, sta op. Hij is een eigenwijze, gekke dag. Wanneer je besluit genomen is, en de muziek speelt. Eigenwijs. Kun je de beat voelen? Meltdown. Voel je de warmte? Meltdown. Het is geen verliefdheid. In een hete, hete kamer, zijn we gehaast. Eigenwijs. Voel je de beat? Meltdown. Voel je de hitte? Eigenwijs. Meltdown. Eigenwijs. Meltdown. Ik wil je leren kennen. Ik wil het je laten zien. Ik heb het spul nu. Heb je het niet leren kennen? Kom in het ritme. Neem mijn beslissingen. Dit zijn de dagen dat we leven. Liefdevol. Voel je levend. Voel me zo levend. We gaan ons vanavond levend voelen, dat doen we. We stappen in het licht, dat doen we. We laten onze problemen achter vanavond, dat doen we. Sta op, sta op. Hij is een eigenwijze, gekke dag. Wanneer je gedachten zijn gemaakt, en de muziek speelt. Eigenwijs. Kun je de beat voelen? Meltdown. Voel je de warmte? Meltdown. Het is geen verliefdheid. In een hete, hete kamer, zijn we gehaast. Eigenwijs. Voel je de beat? Meltdown. Voel je de hitte? Headstrong. Meltdown. Headstrong. (Headstrong, voel je de beat?). Meltdown. (Meltdown, voel je de warmte?). Headstrong. Meltdown. Headstrong. (Eigenwijs, voel je de beat?). Meltdown. (Meltdown, voel je de warmte?)