Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ashley tisdale Songtekst: it s life

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ashley tisdale - it s life ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it s life? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ashley tisdale! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ashley tisdale en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it s life .

Origineel

I don't know what I'm doing I say the wrong things half the time I'm only human Not anything you can define I'm rushing day to day To find my way To where I'm going Don't try to fight me I'm all I can be Sometimes it's hard No matter who you are It's life, it's life I'm just trying to get it right Sometimes I feel Like this whole thing isn't real But it's life, it's life And I'm just trying to get it, trying to get it right. I can't keep on living Counting every breath I take Just want to jump in To the water so why wait I'll make mistakes I'll take the breaks but I'll say something Don't try to crowd me Just give me time and give me space Sometimes it's hard No matter who you are It's life, it's life I'm just trying to get it right Sometimes I feel Like this whole thing isn't real But it's life, it's life And I'm just trying to get it, trying to get it right. Let's go, let's go Everybody wants to know Where I'm gonna go But I still gotta fly Staying strong, holding on Even when I get it wrong I know that I'll survive Check that, check that Never gonna look back And say that I was too afraid to try Sometimes it's hard No matter who you are It's life, it's life I'm just trying to get it right Sometimes I feel Like this whole thing isn't real But it's life, it's life And I'm just trying to get it, trying to get it right.

 

Vertaling

Ik weet niet wat ik doe. Ik zeg de helft van de tijd de verkeerde dingen Ik ben maar een mens Niet iets wat je kunt definiëren Ik haast me van dag tot dag Om mijn weg te vinden Naar waar ik ga Probeer me niet tegen te werken Ik ben alles wat ik kan zijn Soms is het moeilijk Het maakt niet uit wie je bent Het is het leven, het is het leven Ik probeer het gewoon goed te doen Soms voel ik me Alsof dit hele ding niet echt is But it's life, it's life And I'm just trying to get it, trying to get it right. Ik kan niet blijven leven Tel elke ademteug die ik neem Just want to jump in In het water dus waarom wachten Ik zal fouten maken Ik neem de pauzes maar ik zal iets zeggen Probeer me niet te verdringen Geef me tijd en geef me ruimte Soms is het moeilijk Het maakt niet uit wie je bent It's life, it's life Ik probeer het gewoon goed te doen Soms voel ik me Alsof dit hele ding niet echt is But it's life, it's life And I'm just trying to get it, trying to get it right. Laten we gaan, laten we gaan Everybody wants to know Where I'm gonna go But I still gotta fly Sterk blijven, volhouden Zelfs als ik het mis heb Ik weet dat ik zal overleven Controleer dat, controleer dat Never gonna look back En zeggen dat ik te bang was om het te proberen Soms is het moeilijk Het maakt niet uit wie je bent It's life, it's life Ik probeer het gewoon goed te doen Soms voel ik me Alsof dit hele ding niet echt is But it's life, it's life And I'm just trying to get it, trying to get it right.