Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ashley tisdale Songtekst: what if

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ashley tisdale - what if ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van what if? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ashley tisdale! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ashley tisdale en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals what if .

Origineel

Don't speak, I can't believe. This is here happening. Our situation isn't right. Get real, who you playing with. I never thought you'd be like this. You were supposed to be there by my side. When you say that you want me. I just don't believe it. You're always ready to give up. And never turn around. But what if I need you baby. Would you even try to save me?. Or would find some lame excuse to never be true?. What if I said I loved you. Would you be the one to run to. Or would you watch me walk away without a fight?. I'm so sick of worrying that ya. Gonna quit over anything. I could trip and you'd let go like that. And everything that we ever were. Seems to fade, but not the hurt. Cause you don't know the good things from the bad. When I say that I want you. You know that I mean it. And in my hour of weakness. There's still time to try. But what if I need you baby. Would you even try to save me?. Or would find some lame excuse to never be true?. What if I said I loved you. Would you be the one to run to. Or would you watch me walk away without a fight?. Every time I speak you try to stop me. 'Cause every little thing I say is wrong. You say you're noticing but you never see. This is who I really am that you can believe. Makes me wanna know right now. It is me you'll live without. Or would you change your mind?. What if I need you?. But what if I need you baby. Would you even try to save me?. Or would find some lame excuse to never be true?. What if I said I loved you. Would you be the one to run to. Or would you watch me walk away without a fight?. Oh baby, what if I need you?. What if I need you. What if I need you. What if I need you. What if I need you. What if I need you, you, you, you?

 

Vertaling

Niet praten, ik kan het niet geloven. Dit is hier aan het gebeuren. Onze situatie is niet goed. Doe normaal, met wie je speelt. Ik had nooit gedacht dat je zo zou zijn. Je werd verondersteld aan mijn zijde te staan. Als je zegt dat je me wilt. Ik geloof het gewoon niet. Je bent altijd klaar om op te geven. En nooit om te draaien. Maar wat als ik je nodig heb, schatje. Zou je me dan proberen te redden? Of zou je een stom excuus vinden om nooit waar te zijn? Wat als ik zeg dat ik van je hou. Zou jij degene zijn naar wie ik ren. Of zou je me zien weglopen zonder een gevecht? Ik ben het zo zat om me zorgen te maken dat je... Ik zou kunnen struikelen. Ik zou kunnen struikelen en jij zou het zo laten gaan. En alles wat we ooit waren. Lijkt te vervagen, maar niet de pijn. Omdat je het goede niet van het slechte kan onderscheiden. Als ik zeg dat ik je wil. Je weet dat ik het meen. En in mijn uur van zwakte. Er is nog tijd om het te proberen. Maar wat als ik je nodig heb, schatje. Zou je me dan proberen te redden? Of zou je een slap excuus vinden om nooit waar te zijn? Wat als ik zeg dat ik van je hou. Zou jij degene zijn naar wie ik ren. Of zou je me zien weglopen zonder een gevecht? Elke keer als ik iets zeg, probeer je me tegen te houden. Want elk klein dingetje dat ik zeg is verkeerd. Je zegt dat je het merkt, maar je ziet het nooit. Dit is wie ik echt ben dat je kan geloven. Maakt dat ik het nu wil weten. Ben ik het zonder wie je zult leven. Of zou je van gedachten veranderen? Wat als ik je nodig heb? Maar wat als ik je nodig heb, schatje. Zou je zelfs proberen om me te redden? Of zou je een stom excuus vinden om nooit waar te zijn? Wat als ik zeg dat ik van je hou. Zou jij degene zijn naar wie ik ren. Of zou je me zien weglopen zonder een gevecht? Oh schat, wat als ik je nodig heb? Wat als ik je nodig heb. Wat als ik je nodig heb. Wat als ik je nodig heb. Wat als ik je nodig heb. Wat als ik je nodig heb, jij, jij, jij?