Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ashu gaba Songtekst: my love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ashu gaba - my love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ashu gaba! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ashu gaba en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my love .

Origineel

Sunday night, i dont able to sleep Coz, you are here to watch me deep I love you from my heart But i know you just wanna fun i wanna tell you tonight That you are my love Oh yeah you are my love Baby just you are my love Yes yes you are my love Baby i got sign by you Tell me what you need I will love you forever you need to make a space for me in your heart I will do everything for you Coz, you are my love Oh yeah you are my love Baby just you are my love Yes yes you are my love You are My love oh yeah When ever i sleep i saw you in my dream In dream i hold you tight Yeah, thats true baby I think we made for each other I will do everything to get you I will fought with your enemy I think you will be believe in me Hope you believe in me Oh yeah believe in me Coz i wanna be your love You are my passion Oh Yeah I never think live my life without you Hope you will understand Hope you will accept me Hope you will be my love I hope you will be my love Oh yeah Coz,you are my love Oh yeah you are my love Baby just you are my love Yes yes you are my love First love you are my first love You are Ashu Gaba's first love Oh yeah you are my love Oh yeah you are my love Baby just you are my love Yes yes you are my love I wanna live my life with you

 

Vertaling

Zondagavond kan ik niet slapen Coz, je bent hier om me diep in de gaten te houden ik hou van jou met heel mijn hart Maar ik weet dat je gewoon plezier wilt hebben Ik wil het je vanavond vertellen Dat je mijn liefde bent Oh ja, jij bent mijn liefde Schatje, jij bent gewoon mijn liefde Ja ja je bent mijn liefde Schatje, ik heb een teken van jou Vertel me wat je nodig hebt ik zal altijd van je houden je moet een ruimte voor me in je hart maken ik zal alles voor je doen Coz, je bent mijn liefde Oh ja, jij bent mijn liefde Schatje, jij bent gewoon mijn liefde Ja ja je bent mijn liefde Jij bent mijn liefde, oh ja Als ik ooit slaap ik zag je in mijn droom In droom houd ik je stevig vast Ja, dat is echt schat Ik denk dat we voor elkaar hebben gemaakt Ik zal er alles aan doen om je te pakken te krijgen Ik zal met je vijand vechten Ik denk dat je in me zult geloven Ik hoop dat je in me gelooft Oh ja geloof in mij Want ik wil je liefde zijn Jij bent mijn passie Oh ja Ik denk nooit dat ik zonder jou leef Ik hoop dat je het begrijpt Ik hoop dat je me accepteert Ik hoop dat je mijn liefde zult zijn Ik hoop dat je mijn liefde zult zijn O ja Coz, je bent mijn liefde Oh ja, jij bent mijn liefde Schatje, jij bent gewoon mijn liefde Ja ja je bent mijn liefde Eerste liefde, jij bent mijn eerste liefde Jij bent Ashu Gaba's eerste liefde Oh ja, jij bent mijn liefde Oh ja, jij bent mijn liefde Schatje, jij bent gewoon mijn liefde Ja ja je bent mijn liefde Ik wil mijn leven met jou leven