Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: asia bryant Songtekst: give me your love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: asia bryant - give me your love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van give me your love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van asia bryant! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van asia bryant en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals give me your love .

Origineel

I want you so baby Can't even get mad at you What a thing You really swing And I feel so good it's true You're such a gun Make my lungs sigh Breathin' in the air Through lovin' you I really know, child Just how much I care Give me your love Give me your love Give me your love Give me your love Give me your love Give me your love Preparing for tomorrow You do what you have to do I'll share the weight Whatever fate Plans to bring to you Don't worry 'bout no attitude You just be yourself Could live with you In solitude And need no one else By eLJot

 

Vertaling

I want you so baby Ik kan niet eens boos op je worden Wat een ding Je swingt echt En ik voel me zo goed dat het waar is You're such a gun Make my lungs sigh Breathin' in the air Through lovin' you Ik weet echt, kind Just how much I care Geef me je liefde Geef me je liefde Geef me je liefde Geef me je liefde Geef me je liefde Geef me je liefde Bereid je voor op morgen Je doet wat je moet doen Ik zal het gewicht delen Wat het lot ook van plan is je te brengen Maak je geen zorgen over je houding Wees gewoon jezelf Ik zou met jou kunnen leven In eenzaamheid En niemand anders nodig hebben Door eLJot