Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: asia Songtekst: heat of the moment

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: asia - heat of the moment ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van heat of the moment? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van asia! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van asia en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals heat of the moment .

Origineel

When I ride the hounds of hell Twist my foot, I nearly fell I was lucky I was alive One look back, I could have died I was the sole survivor Sole survivor, sole survivor Solitary fire When I saw it I was amazed One time glory right in my gaze I saw sorrow, I saw the joy Light in the darkness none could destroy I am the sole survivor Sole survivor, sole survivor Solitary fire And from the wreckage I will arise Cast the ashes back in their eyes See the fire I will defend Just keep on burning right to the end I'll be the sole survivor Sole survivor

 

Vertaling

Als ik de honden van de hel berijd Verdraaide mijn voet, ik viel bijna Ik had geluk dat ik nog leefde Een blik achterom, ik had kunnen sterven Ik was de enige overlevende De enige overlevende, de enige overlevende Eenzaam vuur Toen ik het zag was ik verbaasd Eén keer glorie recht in mijn blik Ik zag verdriet, ik zag de vreugde Licht in de duisternis dat niemand kon vernietigen Ik ben de enige overlevende De enige overlevende, de enige overlevende Eenzaam vuur En uit het wrak zal ik verrijzen Gooi de as terug in hun ogen Zie het vuur dat ik zal verdedigen Gewoon blijven branden tot het einde Ik zal de enige overlevende zijn De enige overlevende