Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: asia Songtekst: never again

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: asia - never again ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van never again? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van asia! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van asia en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals never again .

Origineel

I saw the universe, I held it in my hand The planets and the stars, merely grains of sand The darkness that I knew is no more The sun will shine for me, of that I can be sure This is the day, the day of my ascendance A time for life, a time for independence [chorus] Never again will I bear arms against my brother Never again will I dishonor anyone Never again will I wish evil on another Never again will I spill blood of any mother's son The age of Gemini, a dazzling creation A new enlightenment, a great illumination Dark acts of history must never be repeated I know I must treat you, the way I'd be treated This is the day, the day of liberation A time for life, for new regeneration [Chorus] I'm climbing now, I'm gaining altitude And now my hands can feel the grip My head is spinning with a synergy The power that takes me up and up [Chorus]

 

Vertaling

Ik zag het universum, ik hield het in mijn hand De planeten en de sterren, slechts korrels van zand De duisternis die ik kende is niet meer De zon zal voor mij schijnen, daar kan ik zeker van zijn Dit is de dag, de dag van mijn opstijging Een tijd voor het leven, een tijd voor onafhankelijkheid [refrein] Nooit meer zal ik wapens dragen tegen mijn broer Nooit meer zal ik iemand onteren Nooit meer zal ik een ander kwaad toewensen Nooit meer zal ik het bloed vergieten van een moeders zoon Het tijdperk van de Tweelingen, een verblindende schepping Een nieuwe verlichting, een grote verlichting Donkere daden uit de geschiedenis mogen nooit meer herhaald worden. Ik weet dat ik je moet behandelen, zoals ik behandeld zou worden. Dit is de dag, de dag van de bevrijding Een tijd voor leven, voor nieuwe regeneratie [refrein] Ik ben nu aan het klimmen, ik win hoogte En nu voelen mijn handen de greep Mijn hoofd draait met een synergie De kracht die me omhoog en omhoog brengt [Chorus]