Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: asia Songtekst: u bring me down

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: asia - u bring me down ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van u bring me down? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van asia! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van asia en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals u bring me down .

Origineel

Don't tell me what you are Don't tell me what you're after Don't tell me what you want Don't tell me what you need Aren't you just the one to always point the finger I don't care for you 'cos you don't care for me ! U bring me down Counter rap U bring me down/you're giving me no hope Sucking off our land/blowing off the smoke Virus in the veins/that run into the sea Poisoning the world/with you're generosity U bring me down/you're killing me with lies You take away our ears/ won't take away my eyes The red red sea will return unto the vein Covering the world/are you happy with your gain I could breathe, I could fly The day before you came (think you own my skin now) Break the chains, free the slave Turn the tides against you now Talking to the sky You promise evolution Progression of the mind By selling of the soul The last will be the first In the dust of revolution Someone cares for me But no one cares for you Will I breathe? will I see? Far beneath the clearest stream (to the deepest ocean) Break the chains, free the slaves Give back the blood, that you drain from this world now

 

Vertaling

Vertel me niet wat je bent Zeg me niet wat je zoekt Vertel me niet wat je wilt Zeg me niet wat je nodig hebt Ben jij niet degene die altijd met de vinger wijst Ik geef niets om jou, want jij geeft niets om mij! Je haalt me naar beneden Counter rap Je haalt me naar beneden/je geeft me geen hoop Zuigend van ons land/blazend van de rook Virus in de aderen/die in de zee lopen De wereld vergiftigen/met je vrijgevigheid Je haalt me naar beneden/je vermoordt me met leugens Je neemt onze oren weg/ zal mijn ogen niet wegnemen De rode rode zee zal terugkeren naar de ader De wereld bedekkend/ben je blij met je winst Ik kon ademen, ik kon vliegen De dag voordat jij kwam (denk dat je nu mijn huid bezit) Breek de ketenen, bevrijd de slaaf Keer de getijden nu tegen jou Sprekend tegen de hemel Je belooft evolutie Vooruitgang van de geest Door de verkoop van de ziel De laatste zal de eerste zijn In het stof van de revolutie Iemand zorgt voor mij Maar niemand zorgt voor jou Zal ik ademen? Zal ik zien? Ver onder de helderste stroom (naar de diepste oceaan) Breek de ketenen, bevrijd de slaven Geef het bloed terug, dat je nu van deze wereld aftapt