Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: association Songtekst: when love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: association - when love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van when love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van association! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van association en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals when love .

Origineel

People I have known Places I've called home Things I remember, to forget But not quite yet Ways that I have been Games I tried to win Songs that go on ringing, in the air And still I care Though I know at times It doesn't seem As if my world is real But more a dream Of how it soon will be When love comes to me Sweet love comes to me Words I try to say Thoughts that slip away Memories that tell me to beware But still I care Though I know at times It doesn't seem As if my world is real But more a dream Of how it soon will be When love comes to me Sweet love comes to me

 

Vertaling

Mensen die ik heb gekend Plaatsen die ik thuis heb genoemd Dingen die ik me herinner, om te vergeten Maar nog niet helemaal Manieren waarop ik ben geweest Spelletjes die ik probeerde te winnen Liedjes die blijven klinken, in de lucht En toch geef ik erom Hoewel ik soms weet Het lijkt niet Alsof mijn wereld echt is Maar meer een droom Van hoe het spoedig zal zijn Wanneer de liefde tot mij komt Zoete liefde komt tot mij Woorden die ik probeer te zeggen Gedachten die me ontglippen Herinneringen die me zeggen op te passen Maar toch geef ik erom Hoewel ik soms weet Het lijkt niet Alsof mijn wereld echt is Maar meer een droom Van hoe het spoedig zal zijn Wanneer de liefde tot mij komt Zoete liefde komt tot mij