Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: astrofaes Songtekst: the call of my land

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: astrofaes - the call of my land ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the call of my land? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van astrofaes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van astrofaes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the call of my land .

Origineel

I hear the voice, my land is calling me, and that call is enemy's sword in the heart Murmur of the oaks and moans of the forests, screams of the rivers, and weeping of the streams And a dumb look of the lakes so green, is bringing the news of my enemies to me. Black are their clothes, greedy are their beasts-like looks They have the law of sword, they have the fight of blood My Land, let me ease your pain, let me give you strength The forest is embraced with wrathful noise, and I can see the ray of your dawn With sun it shall gleam on the steel, when it's time for war.

 

Vertaling

Ik hoor de stem, mijn land roept mij, en die roep is het zwaard van de vijand in het hart Het ruisen van de eiken en het kreunen van de bossen, het schreeuwen van de rivieren en het huilen van de beken En een stomme blik van de meren zo groen, brengt het nieuws van mijn vijanden tot mij. Zwart zijn hun kleren, hebzuchtig zijn hun beestenachtige blikken Zij hebben de wet van het zwaard, zij hebben de strijd van het bloed Mijn land, laat mij uw pijn verzachten, laat mij u kracht geven Het woud is omarmd met toornig lawaai, en ik kan de straal van uw dageraad zien Met zon zal het schitteren op het staal, als het tijd is voor oorlog.