Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: asylum 8 Songtekst: new sun

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: asylum 8 - new sun ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van new sun? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van asylum 8! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van asylum 8 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals new sun .

Origineel

At the bottom of the ocean of life With no helping hand Self-consuming void, my past. Unwillingly I must carry my - hate Countless unsolved knots I bear, Tie another one onto my neck Dragging a heavy stone of burden, Now haunting my restless sleep No moment of serenity toe. A hazy shadow cast upon the line Wander aimlessly, numb and blind. Yet again, rise to see another day Just to poison myself again. As the new sun rises Reborns the pavement of dopamin Fall down from the natural high My pale halo is fading away Ears ringing unfamiliar tune The quiet melody of losing myself Countless unsolved knots I bear Tie another one onto my neck Dragging a heavy stone of burden, Still haunting my restless sleep Between reality and dreams, I cant sleep My nightmares haunt me, they keep me awake Can't control my thoughts, can't feel, can't see Want to run away from everything (INTOXICATE ME!) As the new sun rises It's nice to see me, it's been a while Fall down from the natural high My pale halo is fading away Closer to the edge, I'm wide awake And I shall take this fall

 

Vertaling

Op de bodem van de oceaan van leven Zonder helpende hand Zelfconsumerende leegte, mijn verleden. Onwillekeurig moet ik mijn haat dragen Talloze onopgeloste knopen draag ik, Bind er nog een aan mijn nek Sleep een zware steen van last, Nu rondspoken mijn rusteloze slaap Geen moment van sereniteit. Een wazige schaduw op de lijn geworpen Dwaal doelloos, gevoelloos en blind. Nogmaals, sta op om nog een dag te zien Gewoon om mezelf weer te vergiftigen. Als de nieuwe zon opkomt Herboren de bestrating van dopamine Val neer van de natuurlijke high Mijn bleke aureool vervaagt Oren rinkelen een onbekend deuntje De rustige melodie van mezelf verliezen Talloze onopgeloste knopen draag ik Bind er nog een aan mijn nek Sleep een zware steen van last, Nog steeds in mijn rusteloze slaap Tussen realiteit en dromen kan ik niet slapen Mijn nachtmerries achtervolgen me, ze houden me wakker Kan mijn gedachten niet beheersen, kan niet voelen, kan niet zien Wil weglopen voor alles (VEROVEREN ME!) Als de nieuwe zon opkomt Het is leuk om me te zien, het is even geleden Val neer van de natuurlijke high Mijn bleke aureool vervaagt Dichter bij de rand ben ik klaarwakker En ik zal deze herfst nemen