Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: at the gates Songtekst: the beautiful wound

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: at the gates - the beautiful wound ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the beautiful wound? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van at the gates! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van at the gates en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the beautiful wound .

Origineel

My veins they are open And yours to fill The beast of my sins Ain't easy to kill Drowning in love, by bitterness warped We sleep in different nights Ugly and drugged, rotten to the core But I just can't let this die My intellect bind My will amputated It's a sweet little need Your need to be hated Ugly, drugged and fevered By bitterness warped Your beauty rages through my veins Declaring war Drowning in love, by bitterness warped Stab your darkness into me Ugly and drugged, rotten to the core I see a truth you cannot see As smooth as the skin The skin of fire I'm at the mercy of urges You're my funeral dyer

 

Vertaling

Mijn aderen staan open En de jouwe om te vullen Het beest van mijn zonden Is niet makkelijk te doden Verdrinkend in liefde, door bitterheid verwrongen We slapen in verschillende nachten Lelijk en gedrogeerd, verrot tot in de kern Maar ik kan dit niet laten sterven Mijn verstand gebonden Mijn wil geamputeerd Het is een lieve kleine behoefte Jouw behoefte om gehaat te worden Lelijk, gedrogeerd en koortsig Door bitterheid verwrongen Jouw schoonheid raast door mijn aderen De oorlog verklarend Verdrinkend in liefde, door bitterheid verwrongen Steek je duisternis in mij Lelijk en gedrogeerd, verrot tot in de kern Ik zie een waarheid die jij niet kunt zien Zo glad als de huid De huid van vuur Ik ben overgeleverd aan de driften Jij bent mijn begrafenisverwerker