Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ataraxie Songtekst: eternal sufferings

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ataraxie - eternal sufferings ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van eternal sufferings? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ataraxie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ataraxie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals eternal sufferings .

Origineel

My wounds are widely opened now Time has come to plunge into despair Darkness is the only wish of this world of sorrow There is no place for joy in my bleeding heart I cannot reach my innner peace That I deserve in my griefful moments Someday I will drown myself into my neverending tears Someday I will see myself dying of eternal sufferings My blood is frozen into my veins All I can feel is this loneliness Which has been invading me for countless years Which is leading me to these eternal sufferings

 

Vertaling

Mijn wonden zijn nu wijd open De tijd is gekomen om me in wanhoop te storten Duisternis is de enige wens van deze wereld van verdriet Er is geen plaats voor vreugde in mijn bloedend hart Ik kan mijn innerlijke vrede niet bereiken Die ik verdien in mijn droevige momenten Op een dag zal ik mezelf verdrinken in mijn oneindige tranen Op een dag zal ik mezelf zien sterven van eeuwig lijden Mijn bloed is bevroren in mijn aderen Alles wat ik kan voelen is deze eenzaamheid Die me al ontelbare jaren overvalt Die me naar dit eeuwige lijden leidt