Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ataulfo alves Songtekst: ai que dor

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ataulfo alves - ai que dor ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ai que dor? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ataulfo alves! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ataulfo alves en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ai que dor .

Origineel

você vive a lamentar. Que aquela mulher. É a sua paixão. Não se deixe dominar. Meu amigo. Por uma qualquer ilusão. Eu também gostei de alguém. A quem fiz tanto bem. Que martírio eu passei. Fui traído abandonado. Fiquei magoado. Mas,não me entreguei

 

Vertaling

waar je altijd spijt van hebt. Die vrouw. Is je passie. Laat het je niet overweldigen. Mijn vriend. Door een illusie. Ik heb ook van iemand gehouden. Voor wie ik zoveel goeds heb gedaan. Wat een martelaarschap heb ik doorstaan. Ik was verraden, in de steek gelaten. Ik was gekwetst. Maar ik heb niet toegegeven