Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ataulfo alves Songtekst: me dá meu paletó

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ataulfo alves - me dá meu paletó ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van me dá meu paletó? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ataulfo alves! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ataulfo alves en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals me dá meu paletó .

Origineel

Me dá meu paletó. . O general chegou Aurora. Me dá meu paletó. Que eu vou me embora. . Quem se arrumou se arrumou. Quem não se arrumou se arrumasse. Eu não sou daqui sou de fora. Me dá meu paletó. Que eu vou me embora.

 

Vertaling

Geef me mijn jas. De generaal is aangekomen, Aurora. Geef me mijn jas. Ik ga weg... Wie klaar was, was klaar. Degenen die niet klaar waren, waren klaar. Ik ben niet van hier, ik kom uit het buitenland. Geef me mijn jas. Ik ga weg.