Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ataulfo alves Songtekst: meu drama

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ataulfo alves - meu drama ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van meu drama? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ataulfo alves! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ataulfo alves en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals meu drama .

Origineel

Meu drama. . Vejam só o que eu fui arranjar. Já não sou mais o dono da minha vida. Ela é, quem me faz soluçar. E sem ela já sei, que não posso ficar. Vejam só o que eu fui arranjar. Já não sou mais o dono da minha vida. . Sem ela minha vida se resume. Martirio sofrimento e nada mais. Sem ela vivo louco de ciúme. E com ela , eu não vivo em paz.

 

Vertaling

Mijn drama. Kijk eens wat ik heb bedacht. Ik ben niet langer de meester van mijn leven. Zij is degene die me aan het huilen maakt. En zonder haar weet ik dat ik niet kan blijven. Kijk waar ik mee kwam. Ik ben niet langer de meester van mijn leven... Zonder haar is mijn leven net. Martelaarschap lijden en niets meer. Zonder haar leef ik gek van jaloezie. En met haar, leef ik niet in vrede.