Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ataulfo alves Songtekst: pelo amor que eu tenho a ela

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ataulfo alves - pelo amor que eu tenho a ela ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pelo amor que eu tenho a ela? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ataulfo alves! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ataulfo alves en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pelo amor que eu tenho a ela .

Origineel

Pelo amor que eu tenho a ela. Pelo amor que eu tenho a ela. Sofrimento eu passei. Pelo amor que eu tenho a ela. Muitos prantos derramei. Pelo amor que eu tenho a ela. minha vida é um rosário de agonia. Pelo amor que eu tenho a ela. É que eu vivo soluçando noite e dia. Nela eu vivo tristonho pensando. E não descanço um minuto se quer. Todos amam. Mas esquecem seus amores. Ai meu Deus. Só eu não esqueço essa mulher .

 

Vertaling

Voor de liefde die ik voor haar heb. Voor de liefde die ik voor haar heb. Lijden dat ik heb meegemaakt. Voor de liefde die ik voor haar heb. "Menig traan heb ik gelaten. "Voor de liefde die ik voor haar koester. Mijn leven is een rozenkrans van pijn. "Voor de liefde die ik voor haar heb... Ik leef snikkend dag en nacht. Ik leef met droefheid als ik aan haar denk. En ik rust geen minuut. Ze houden allemaal van. Maar ze vergeten hun liefdes. Oh, mijn God. Ik ben de enige die die vrouw niet vergeet.