Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ATB Songtekst: Bring it back

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ATB - Bring it back ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Bring it back? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ATB! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter A van ATB en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Bring it back .

Origineel

I wanna bring it back
I wanna bring it back to you
I wanna bring it back
I wanna bring it back to you
I wanna bring it back
I wanna bring it back to you
I wanna bring it back
I wanna bring it back to you

 

Vertaling

Ik wil het terugbrengen
Ik wil het terugbrengen naar jou
Ik wil het terugbrengen
Ik wil het terugbrengen naar jou
Ik wil het terugbrengen
Ik wil het terugbrengen naar jou
Ik wil het terugbrengen
Ik wil het terugbrengen naar jou