Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: atb Songtekst: everything is wrong

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: atb - everything is wrong ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van everything is wrong? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van atb! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van atb en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals everything is wrong .

Origineel

Show me your disguise My complicated soul My insulated cold and borrowed Show me where you'll hide When everything is bold When I can't even scold tomorrow [Chorus] I tried to say I'm sorry But everyone was gone The clouds betray the story And everything Everything is wrong Careful what you say The center never folds The past is always gold tomorrow I can hear you sigh From half a smile away The bills are never paid with sorrow [Chorus] Maybe it's too late To start another page To finish what we've made with violence In between the lines There's nothing left to say There's nothing left to break but silence

 

Vertaling

Toon me je vermomming Mijn gecompliceerde ziel Mijn geïsoleerde kou en geleendheid Laat me zien waar je je verstopt Wanneer alles brutaal is Wanneer ik morgen niet eens kan schelden [refrein] Ik probeerde te zeggen dat het me spijt Maar iedereen was weg De wolken verraden het verhaal En alles Alles is verkeerd Voorzichtig met wat je zegt Het centrum plooit nooit Het verleden is altijd goud morgen Ik kan je horen zuchten Van een halve lach afstand De rekeningen worden nooit met verdriet betaald [refrein] Maybe it's too late Om een nieuwe bladzijde te beginnen Om af te maken wat we met geweld hebben gemaakt Tussen de regels door Is er niets meer te zeggen Er is niets anders meer om te breken dan stilte