Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: atb Songtekst: killing me inside

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: atb - killing me inside ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van killing me inside? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van atb! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van atb en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals killing me inside .

Origineel

You know, I tried to find a way, A means to keep it high Forced to yield to blinded sentiment And you know, I tried to give it up, With effort to make sense Of senseless cries and smiles stirred by vain Im crashing Im falling Im losing And youre killing me inside. [x3] You know, I tried to find a way, A means to keep it high, Forced to yield to blinded sentiment And you know, I tried to give it up, With effort to make sense Of senseless cries and smiles stirred by vain Im falling apart, Im crashing down And youre killing me inside Im falling apart, losing my mind And youre killing me inside Im falling apart, crashing down And youre killing me inside Im falling apart, losing my pride And youre killing me inside Im crashing And Im falling Im losing And youre killing me inside. [x2] Im crashing Im falling Im losing Im crashing Im falling Im losing And youre killing me inside.

 

Vertaling

Weet je, ik heb geprobeerd een manier te vinden, Een manier om het hoog te houden Gedwongen om toe te geven aan verblind sentiment En weet je, ik heb geprobeerd het op te geven, Met moeite om zin te geven Van zinloze kreten en glimlachen geroerd door ijdel Ik stort neer. Ik val ik verlies En jij vermoordt me van binnen. [x3] Weet je, ik heb geprobeerd een manier te vinden, Een manier om het hoog te houden, Gedwongen om toe te geven aan verblind sentiment En weet je, ik heb geprobeerd het op te geven, Met moeite om zin te geven Van zinloze kreten en glimlachen geroerd door ijdel Ik val uit elkaar, ik stort neer En jij vermoordt me van binnen. Ik val uit elkaar, verlies mijn verstand And youre killing me inside Ik val uit elkaar, stort neer And youre killing me inside Ik stort in elkaar, ik verlies mijn trots And youre killing me inside Ik stort neer En ik val ik verlies And youre killing me inside. [x2] Ik crash Ik val Ik verlies Ik crash Ik val Ik verlies And youre killing me inside.